Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Jack Wolfskin parka's

De Jack Wolfskin parka’s zijn ontworpen voor iedereen die lang en vaak buiten onderweg is. De klassieke en stijlvolle lange jassen passen perfect bij al jouw outdooractiviteiten, maar zijn natuurlijk ook gewoon in te zetten in je vrije tijd of op weg naar werk of school.  Meer informatie
Ze beschermen je tegen alle weersinvloeden en ademen daarbij ook nog eens prima. Als jij je hand niet omdraait voor een regen- of sneeuwbui, dan zijn dit uitstekende parka’s voor jou.
 
Kwaliteitsmerk
Het merk Jack Wolfskin spant zich continu in om nieuwe technologieën te integreren in hun fijne outdoorproducten. Functie is het belangrijkste gegeven en dat zorgt ervoor dat de jassen van Jack Wolfskin van topkwaliteit zijn. Het merk combineert kwaliteit met stijl en daarmee heb je een jas waar je lang van kunt genieten en die er mooi uitziet. De perfecte combinatie! Twijfel je welke parka het best bij jou past? Kom dan naar een van onze Vrijbuiter megastores om ze te passen. We zitten in Zaandam, Gouda, Roden en Roermond.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!