Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Jack Wolfskin korte broeken

Jack Wolfskin korte broeken

De korte broeken van Jack Wolfskin zijn een goede keus als je een trekking of avontuur in een warmer klimaat gaat doen. Ook wanneer je net als Wim Hof goed bestand bent tegen de kou, komen ze je in een koeler klimaat vast goed van pas.  Meer informatie
Jack Wolfskin maakt outdoorkleding waar je je thuis in voelt. Dat geldt uiteraard ook voor de korte broeken die we bij Vrijbuiter verkopen. Kom ze passen in de winkel of bestel ze direct online.
 
Genot om te dragen
Jack Wolfskin bewijst dat kwaliteit hand in hand kan gaan met modebewustheid. Maar de korte broeken van Jack Wolfskin zijn vooral een genot om te dragen. De korte broeken zijn licht, vaak elastisch, windwerend, waterafstotend en ademend. Ideale korte broeken dus voor een breed scala aan outdooractiviteiten. Wandelen, rennen, klimmen, springen, glijden, rollen en noem maar op.
 
Voel je thuis
Bij Jack Wolfskin is alles er aan gelegen om je thuis te laten voelen in je outdoorkleding. Dat zie je terug in de mooie materialen, het ontwerp en de vernuftigheid van de korte broeken.
Bij Vrijbuiter hebben we de korte broeken van Jack Wolfskin voor heren en dames en ook voor kinderen. Er zit vast een broek tussen die bij je past.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!