Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Jack Wolfskin jassen

Jack Wolfskin jassen

De jassen van Jack Wolfskin zijn echt wel “het neusje van de zalm” onder de outdoorjassen. Deze jassen zijn natuurlijk niet geheel zonder reden zo enorm populair onder outdoor liefhebbers.  Meer informatie
Hoog comfort gecombineerd met optimale functionaliteit maken deze jas de perfecte tas. Noem een willekeurig weertype dat in je op komt, en de jassen van Jack Wolfskin zijn er tegen bestand.
 
Texapore: een schild tegen de elementen
Een goede jas voldoet aan 4 basiseisen: warm, waterdicht, winddicht en ademend. Jack Wolfskin heeft een bijzondere materiaaltechniek ontwikkeld, die deze eigenschappen combineert: Texapore. Deze techniek wordt toegepast in hun jassen, waardoor deze warmte vasthouden, een schild vormen tegen water en wind, maar toch heel goed ademen.
 
Veelzijdige 3-in-1 jas
Wil je echt een jas waarmee je alle kanten op kan? Kies dan voor een 3-in-1 jas. Dit is een superhandige combinatie van 2 jassen die los van elkaar en gecombineerd gedragen kunnen worden. De binnenjas, vaak een fleecejack, draag je los op een zonnige winterdag. Terwijl de buitenjas weer heel geschikt is om los te dragen als je op de fiets naar het werk tegen de wind en regen in ploetert. Als je de 2 jassen combineert kun je ermee op poolexpeditie, maar dat is niet verplicht ;).

Een moment, we updaten jouw winkelmand!