Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Isabella voortenten

Vanuit je slaapkamer je woonkamer in lopen, met Isabella voortenten is dit echt thuiskomen. De voortent is immers een soort woonkamertje op de camping. Voor iedere camper, vouwwagen en caravan zijn er voortenten in het assortiment.  Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Of je nou een grote voortent wil met veel ruimte of juist een kleinere tent met extra gezelligheid. Zelfs in de winter blijf je warm met een goede voortent. Hang lampjes aan de tentstokken en maak je voortent nog net een beetje meer je eigen thuis.
 
Isabella Club
Isabella is al meer dan 50 jaar bezig met tenten. Ze weten dus waar ze het over hebben. Het logo is geïnspireerd door de Spaanse koningin Isabella. Zij stuurde graag mensen op reis. De bekendste hiervan was Christoffel Columbus!
Bij de Isabella Club worden diverse ervaringen gedeeld over het gebruik van voortenten. Hier kun je handige tips krijgen over het verlengen van de levensduur van je tent. Daarnaast kun je je Isabella tent registreren en een extra jaar garantie krijgen.
 
Tips en Tricks
Als je je voortent goed strak afspant bij een storm, zal hij nooit echt beschadigen. Zorg er hierbij voor dat je tent nooit fladdert in de wind. Dit zorgt voor extra slijtage.  Zorg dat je je tent goed schoon houdt. Vooral als je hem weer inpakt! Gebruik hiervoor geen reinigingsmiddelen, maar veel water en een zachte borstel. Hierdoor verleng je de levensduur van je tent en kun je er nog langer van genieten.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!