Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Isabella luifels

Lekker knus ontbijten onder je canvas dakje met een van de luifels van Isabella. Het is toch heerlijk om lekker buiten te ontbijten op de camping?  Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Door de luifel blijf jij lekker koel ondanks het warme zonnetje. Mocht er dan toch een zomers buitje vallen? Dan blijf je ook nog eens lekker droog en geniet je van het geluid van de regendruppeltjes op de tent.
 
Meten is weten!
Isabella verkoopt van alles voor caravanliefhebbers. Van luifels tot en met voortenten. Dit doen ze al meer dan 50 jaar. Hierdoor kan je ervan op aan dat ze kwaliteit leveren. Bij Vrijbuiter hebben we naast Isabella nog veel meer merken in het assortiment. Zo vind jij gegarandeerd wat je nodig hebt. Voor elke maat caravan hebben wij wel een tent of luifel liggen. Meet voordat je een luifel of tent gaat kopen je caravan wel goed op! Hierdoor weet je straks zeker dat jouw voortent past!
 
Tip van Flip
De luifels gaan lang mee als je er een beetje zuinig op bent. Breek altijd af met droog weer en zorg er anders voor dat de luifel of tent goed kan drogen na he afbreken. Het is niet goed om hem in de zon op de bergen of strak in de verpakking te laten zitten. Je kan hem het beste opbergen op een droge en niet al te koude plek. Gebruik bij het schoonmaken nooit zeep, dit tast de coating van je tent aan!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!