Vrijbuiter Gouda, Rotterdam en Zaandam zijn open (ma - za) voor de verkoop en het ruilen van gasflessen en petroleum. Ophalen van andere producten is helaas (nog) niet mogelijk.

Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Ipanema Lolita slippers

Ipanema Lolita slippers

Je droomt even weg bij de gedachte aan Ipanema Lolita slippers… De eerste zonnestralen dringen voorzichtig je slaapkamer binnen en spelen met de schaduwen op de muur. Vanuit de bloesems in de tuin hoor je een paar Merels vrolijk wedijveren. Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Verder is het nog stil op straat. En in jouw hoofd gonst het plots twee woorden: flip-flop! Schop die schoenen uit en trek die heerlijk luchtige slippers aan. Tijd voor de zomer!
 
De zomer aan je voeten
Het ultieme vakantiegevoel krijgt (handen en) voeten. Want zeg nou zelf: de zomer begint toch pas echt wanneer je die slippers tussen je tenen voelt. Dus trek de Ipanema Lolita slippers aan en flaneren maar. Dit merk heet immers niet voor niets Ipanema: het strand in Brazilië waar de echte levensgenieters zich in zonnig kostuum vertonen
 
Duurzaam lekker slipperen
Ipanema Lolita slippers zijn gemaakt van recyclebaar materiaal en duurzaamheid staat dan ook hoog in het vaandel. Evenals de opvallende prints en de opvallende kleuren van deze slippers. Niet zomaar slippers trouwens, nee deze slippers zitten fenomenaal goed. Met hun aangename voetbed, comfortabele pasvorm en mooi ontwerp raken Ipanema Lolita slippers nooit uit de mode.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!