Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Ipanema Fashion slippers

Ipanema Fashion slippers

Hartstikke mooi natuurlijk al die outdoor activiteiten, maar na inspanning komt ontspanning en dan wil je de Fashion slippers van Ipanema aan je voeten. Dus schop je schoenen uit en versier je voeten met deze modebewuste slippers.  Meer informatie
Heerlijk onder je jeans in de lente of onder dat nieuwe jurkje in de zomer. Of je nu over het terras flaneert of over Ipanema beach tijdens het reizen. Deze slippers vragen naar jou.
 
Stijlvol de zomer door
Jouw nieuwe slippers hebben een opvallende print met een luxueuze tint, precies zoals dat bij jou past. Maar ook aan het draagcomfort is gedacht: de Ipanema Fashion slippers hebben een super comfortabel voetbed. De dubbele bandjes zorgen voor een aangename tred en prettige pasvorm.
 
Lekker flipfloppen met het hele gezin
De Ipanema Fashion zijn er trouwens niet alleen voor jou, ook de kinderen verdienen het om relaxed te `flipfloppen`. Nog beter, samen ontspannen met een paar van deze slippers tussen de tenen. Groot of klein, drie of vier bandjes… je hebt sowieso lachende gezichten en mooi weer in je slipstream.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!