Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Intex zwembaden

De zwembaden van Intex zijn ideaal om in af te koelen op een zomerse dag. Ze zijn bestand tegen zoutwater, slijtage en zonnestralen.  Meer informatie
Bij de grotere modellen wordt er een filterpomp, een zwembadtrap en een grond- en afdekzeil bijgeleverd. Een perfecte zwemgelegenheid voor de kleine en middelgrote tuin!
 
Hoge kwaliteit
Het zwembadfolie van de zwembaden is extra sterk omdat het gemaakt is van meerdere lagen. De buitenste lagen zijn gemaakt van flexibel pvc en de middelste van versterkt polyester. Daarnaast zijn de zwembaden met een frame stevig gegalvaniseerd (van een laagje metaal voorzien) en zo gemaakt dat ze schommelingen opvangen. Op die manier kun je een veilige duik nemen.
 
Blijf gebruik maken van Intex
Vrijbuiter heeft Intex zwembaden in kleine en grote formaten en voor de hoge kwaliteit zijn ze heel betaalbaar. Neem een duikje in deze online collectie of kom langs in een van onze megastores. We hebben ook een hele reeks aan accessoires voor de Intex zwembaden, dus als er onverhoopt iets kapot gaat, is het prima te vervangen. Op die manier behoud je elk jaar opnieuw veel zwemplezier!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!