Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Wat jouw avontuurlijke vader echt wil hebben

17 juni 2020


Wat jouw avontuurlijke vader echt wil hebben

Jouw vader is niet zo iemand waar je nog een paar grijze sokken voor koopt. En een stropdas heeft hij nu al helemaal niet nodig. Jouw vader is een rasechte avonturier. Al weet hij dat misschien goed te verbergen. Dus nu Vaderdag voor de deur staat, geef je hem iets wat die avontuurlijke kant naar boven haalt! Wij hebben nog wel wat tips…


Toffe peer of saaie piet?
Misschien denk je nu “mijn vader is niet erg ondernemend, kijkt hij vooral graag tv”. Echt niet! Stiekem zou die vader van jou het liefst met zijn blote handen een boomhut bouwen, de wereld rondzeilen of op poolexpeditie gaan. Een man zijn die één is met de natuur en altijd al ontdekkingsreiziger had willen worden. Maar die man moet je wel af en toe een zetje geven. Anders verschuilt hij zich in zijn comfortzone en in zijn pantoffels.

Vaderdagcadeaus voor de avonturier die hij is
Aftershave? Jouw avontuurlijke vader kan weken – wat zeg ik, járen - zonder te scheren. Dat overtollige baardhaar kan hij dan mooi gebruiken om een touwladder te maken voor bij die boomhut. Alle gekheid daar gelaten: het mooiste cadeau dat je hem kan geven is helemaal geen cadeau. Het is een avontuur.

Tip 1: Adventure awaits!

Ga een dagje er samen op uit. Wadlopen – en het laatste stukje terug moeten zwemmen. Een kanotocht over de Friese meren en onverwachts jullie kano een paar honderd meter over het land moeten verplaatsen. Voor het eerst skiën – met 25 graden doe je dat natuurlijk gewoon indoor. Of samen een weekendje kamperen en bij het kampvuur sterke verhalen vertellen. Dan maken jullie herinneringen voor het leven. En wat is nou waardevoller dan dat?

Om dat avontuur mogelijk te maken heb je natuurlijk wel de juiste spullen nodig. Dus dan kan je alsnog een cadeau geven! 
 

Tip 2: Mannen die vuur maken

Die sterke verhalen bij het kampvuur? Die kunnen ook gewoon in de eigen achtertuin bij de BBQ of vuurkorf! Misschien leuk om hem er dan ook een vuurstarter bij cadeau te doen. Dan mag hij – zoals van die stoere survival experts – primitief de BBQ aansteken. Wedden dat hij hiervan geniet? 


Tip 3: Een outdoor overnachting

Een weekend alleen samen met je pa. Dat doe je waarschijnlijk niet vaak. Een van de meest bijzondere cadeaus die je kan geven is dan wel een weekendje weg. Leg die tent achterin de auto en rijden maar. Samen een tent opzetten schept al een band, en al helemaal als je samen gaat wildkamperen! Zeker als je iets te laat een plekje zoekt en die tent in het donker op moet zetten…

Tip 4: Sokken 2.0
Een klassieker, maar dan origineel: als je je vader sokken geeft, geef hem dan sokken met een boodschap. Bijvoorbeeld skisokken om vervolgens samen de indoor skibaan op te zoeken. Of goede sokken voor in zijn wandelschoenen zodat hij deze eindelijk weer eens aantrekt. En dan met een wandelkaart van de Ardennen. De rest van de dag maken jullie samen plannen voor jullie volgende hike!

Eigenlijk maakt het niet uit wat je geeft. Zolang je er samen wat mee kan doen om een onvergetelijk avontuur te beleven. Een nieuwe zwembroek zal misschien het meest gebruikt worden voor die baantjes in het zwembad, maar met Vaderdag is deze natuurlijk bedoeld voor jullie allereerste surfles! Die pet draagt hij misschien vooral als hij in de tuin een boek leest, maar deze Vaderdag heeft hij deze nodig voor een stevige wandeling in de duinen.
 
Zie je? Avontuur is overal. En als cadeau geef jij je vader precies het zetje dat hij nodig heeft.

Tips voor die avontuurlijke vader van jou

14% korting
€ 199,- € 169,99
22% korting
€ 179,95 € 139,99
18% korting
€ 79,95 € 64,99
30% korting
€ 109,99 € 76,99
20% korting
€ 249,95 € 199,99
16% korting
€ 89,95 € 74,99
50% korting
€ 39,99 € 19,99
€ 15,99

Naar overzicht

Een moment, we updaten jouw winkelmand!