Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Vaderdag cadeau top 10: voor de lieve én stoere vaders

08 juni 2017


Vaderdag cadeau top 10: voor de lieve én stoere vaders

Wie is de sterkste, de slimste, de avontuurlijkste en de stoerste? Natuurlijk, je vader! Al vanaf het begin van de mensheid beschermt de vader van het gezin met zijn brede postuur en brute spierkracht zijn vrouw en kinderen tegen alle gevaren die de wereld te bieden heeft. Maar vandaag de dag wordt er nog veel meer van een vader verwacht, naast sterk moet hij ook nog lief en zorgzaam zijn: een heel takenpakket dus. Dat doen ze toch maar knap die vaders! Een goede reden om met Vaderdag je vader eens extra te verwennen. Wij stelden een avontuurlijke Vaderdag cadeau top 10 samen voor alle lieve en stoere vaders.   

1. Tent

Slapen in een grot is niet meer van deze tijd. Tegenwoordig is de tent het helemaal. Bijvoorbeeld deze compacte 4 persoons trekkerstent van Coleman, zeer geschikt om met je gezin mee rond te reizen. De kleine avonturiers kunnen door de vader opgeleid worden tot echte stoere kampeerders en samen onvergetelijke kampeeravonturen beleven.   

2. Pet 

Niets is zo vervelend als felle zon in je ogen als je net op het punt staat je gezin te beschermen tegen een bloeddorstige leeuw. Met een stoere pet voorkom je dit probleem. Bekijk bijvoorbeeld eens deze Hatland pet; behalve heel stoer ook erg stijlvol. 

3. Thermosfles

Tijdens elk avontuur moet uitdroging voorkomen worden. Met een stoere robuuste thermosfles kan elke vader zijn grut voorzien van een heerlijk warm of koud drankje.  

4. Slippers

Op blote voeten lopen als vader is wel stoer, maar het kan ook zere voeten veroorzaken. De gulden middenweg zijn stoere slippers. Laat je inspireren door deze stoere slippers van Reef.  

5. Mes

Een mes is één van de basics in een goede stoere-vader-uitrusting. Dit stijlvolle lichtgewicht kwaliteitsmes van Deejo is vlijmscherp en glijdt met gemak door de grootste hompen vlees heen. Je kunt er ook – iets minder stoer maar wel nuttig – heel goed een aardappel mee schillen.     

6. Hangmat

Zoals jullie misschien al begrijpen: het leven van een stoere vader gaat niet altijd over rozen. Het is daarom belangrijk dat vaders de nodige rust krijgen. Deze hangmat is dan ook een perfect Vaderdag cadeau. Geef je vader een slinger en voor je het weet, droomt hij heerlijk weg.     

7. Barbecue 

Als het middagdutje in de hangmat erop zit, is het de hoogste tijd om de barbecue aan te steken. Als een vader met een vleestang in de hand achter de barbecue staat – waar grote stukken vlees al sissend op gaar grillen – is hij op zijn aller-stoerst. Met een barbecue als Vaderdag cadeau kan het dus nooit fout gaan.  

8. Kompas

Eén instrument mag nooit ontbreken in de uitrusting van een avontuurlijke vader: een kompas. Want, verdwalen is de wildernis is gevaarlijk en niet stoer. Met een kompas op zak vinden jullie altijd de weg terug naar jullie veilige kamp. 

9. Tas 

Een goed voorbereide vader heeft altijd een tas bij zich vol eten en handige tools, je weet immers nooit waar het avontuur je gaat brengen en wat je onderweg tegenkomt. Met de Deuter Airlite heb je een super goede tas waar alle spullen in passen en die de rug optimaal ondersteunt. Voor de kleine vrijbuiters in opleiding is de Deuter Junior een perfecte tas. “Zijn we nu net zo stoer als papa?” Ja, dat zijn jullie! 

10. Campingbox

Maar waar moet je vader al deze gadgets is kwijt? Bijvoorbeeld in een robuuste speciaal voor stoere vaders ontworpen campingbox. Fijne Vaderdag! 

 

Gerelateerde producten

31% korting
€ 174,99 € 119,99
70% korting
€ 49,99 € 14,99
30% korting
€ 59,99 € 41,99
€ 136,49 € 129,99
€ 59,99
28% korting
€ 139,99 € 99,99
€ 99,99

Naar overzicht

Een moment, we updaten jouw winkelmand!