Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Top 5 veelgebruikte producten onder sportvissers

30 maart 2017


Alles voor de hengelsporter bij Vrijbuiter Gouda

Veel vissers hebben de vraag wel eens gehoord: ‘wat is er nu eigenlijk zo leuk aan vissen?’ Het antwoord op deze vraag is niet to eenvoudig te geven. Natuurlijk is er dat ene moment wanneer de dobber onder water schiet, de hengel kromtrekt en je een prachtige vis aan de haak slaat. Maar vissen is veel meer dan dat ene moment. Het is een activiteit waar je – daar begint voor de visser het plezier al – de juiste voorbereiding voor moet treffen en die je midden in de natuur brengt. Dit laatste spreekt ook veel vissers aan: even weg uit de drukte van het dagelijkse leven, midden in de natuur genieten van buiten zijn. Zoals je weet zijn wij van Vrijbuiter ook gek op buiten zijn. Deze gedeelde passie vormt de basis voor de samenwerking tussen Vrijbuiter Gouda en de grootste hengelsportwinkel van Nederland: Raven. 

Top 5 veelgebruikte producten onder sportvissers

Vanaf 1 april 2017 is een deel van Vrijbuiter Gouda speciaal ingericht voor de hengelsport. We doen dit in samenwerking met Raven: dé hengelsport-specialist van Nederland. Samen met Raven hebben we een uitgebalanceerd en volwaardig hengelsport assortiment samengesteld, waar zowel de beginnende als de fanatieke sportvisser, altijd slaagt. Hieronder vind je alvast een voorproefje met een top 5 veelgebruikte producten onder sportvissers. Je vindt ze allemaal in de winkel. Tot in Vrijbuiter Gouda en veel visplezier alvast!

1. Pursuit Tele-Spin: hengel voor de beginnende visser  

De eerste keer de dobber onder water zien gaan…  een paar (lange) seconden wachten en dan aanslaan. Beet! Deze hengel voor de beginnende visser is zeer geschikt om je eerste visavonturen mee te beleven. De lichte allround hengel kun je invouwen tot een compact geheel dat je overal mee naartoe neemt.

2. Vrijloopmolen Shimano Baitrunner

De vrijloopmolen is vooral zeer populair binnen de karpervisserij. De vrijloopmolen zorgt ervoor dat de grote sterke karper de juiste weerstand krijgt als deze op de vlucht gaat en voorkomt dat de vis de hengel uit de steun trekt. Met deze Shimano Baitrunner ST 10000RB ben je klaar voor elk gevecht met de karper. Deze vrijloopmolen heeft een stijlvol uiterlijk en zit vol technische hoogstandjes; denk aan een nette lijnopspoeling, dubbele slinger en vijf kogellagers.

3. JVS Tarawa zitkist

Een echte sportvisser heeft al snel een hoop spullen die meegenomen moeten worden, vaak wel een kist vol. En dan moeten de hengels nog mee en een stoel mogen we ook niet vergeten. Wat een hoop spullen… kan dat niet anders? Ja, dat kan! Deze stijlvolle zitkist combineert een viskoffer met een stoel. Hij heeft veel opbergruimte en een zacht zitkussen met een rugleuning voor extra comfort. Zes verstelbare poten met moddervoeten zorgen ervoor dat je ‘m op elke ondergrond kunt neerzetten. Snel op zoek naar het beste plekje!

4. Tafelmodel rookoven

Loopt het water je al in de mond als je denkt aan gerookte vis? Dan is een rookoven echt iets voor jou. Dit tafelmodel rookoven is gemaakt van roestvrij staal. Je giet spiritus in de bijgeleverde branders, aansteken en roken maar. Wist je trouwens dat gerookte vis ook nog eens heel gezond is?

5. Hengelset voor karpervissers

Je eerste vis vangen is een mooi moment, maar je eerste karper vangen is echt iets speciaals. Het is vaak een heel gevecht om een karper uit het water te krijgen en hiervoor moet je beschikken over de juiste techniek en het juiste materiaal. Met deze complete karperset voor beginnende karpervissers ben jij klaar voor de uitdaging. De set bestaat uit 2 hengels, 2 molens, 2 beetmelders, swingers, een rodpod en een foudraal. En als-ie uit het water is, vergeet de foto dan niet!


Naar overzicht

Een moment, we updaten jouw winkelmand!