Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Tips voor de Vakantiebeurs 2020. In één dag de wereld rond!

08 januari 2020


Tips voor de Vakantiebeurs 2020. In één dag de wereld rond!

Het ene moment loop je over een Turkse bazaar, daarna schuif je aan bij de lange biertafels in een Duitse Bier Stube. Nog even langs het Braziliaanse carnaval, het reuzenrad in en dan het water op in een zeilboot. Onwerkelijk? Nee hoor. Dit is heel normaal op de Vakantiebeurs. De Vakantiebeurs vindt plaats in Utrecht van 16 tot en met 19 januari 2020. Gaan jullie erheen? We hebben wat tips voor je om jullie bezoek wat avontuurlijker te maken. En dan bedoelen we niet dat je langs onze stand moet komen, want die is er niet.
 

Tip 1: Ga van het gebaande pad

Er zijn in 2020 zes enorme hallen. Waar begin je dan? Er zijn vier routes: de Kids Route, de Fiets- en Wandel Route, de Solo Route en de Wijn Route. Handig. Maar je ziet veel meer als jullie deze routes een beetje loslaten. Als je bijvoorbeeld de Fiets- en Wandel Route volgt, kom je nauwelijks in Hal 7. Terwijl daar een heel arsenaal aan activiteiten staat dat gaat over ‘Kamperen aan de kust’. En waar kun je nou júist goed wandelen en fietsen? Precies. Bekijk dus vooraf de plattegrond en bedenk wat jullie niet willen missen.
 

Tip 2: Staar je niet blind op jullie plannen

Gaan jullie al jaren naar Scandinavië met de caravan, of kamperen in Frankrijk? Dan is het natuurlijk heel verleidelijk om even een Zweeds gehaktballetje te gaan halen of een glaasje Merlot te proeven. Eigenlijk zonde. Want wanneer heb je nou de kans om zoveel andere landen en activiteiten te verkennen? Als jullie meestal in Europa blijven, kijk dan eens in Hal 12 bij het Aziatische terras – of dit daadwerkelijk een rijstterras is, blijft een verrassing. Of verken in Hal 8 bestemmingen als Jordanië en Kroatië. De Vakantiebeurs is niet alleen nuttig voor jullie volgende vakantiebestemming, dus maak van de gelegenheid gebruik om wat nieuws te ontdekken!

Tip: Besloten om een nieuw avontuur aan te gaan? Wij zitten vol goede tips. Welke schoenen jullie het beste aan kunnen doen als jullie door de rijstterrassen gaan wandelen bijvoorbeeld…
 

Tip 3: Kijk niet alleen naar bestemmingen

Laat ons dat even uitleggen: wat maakt jullie vakantie onvergetelijk? Vaak is het de keer dat jullie besluiten een onverhard weggetje in te rijden of jullie omgeving per kano verkennen en hopeloos verdwalen. Natuurlijk maakt het uit of jullie in de stromende regen op de Loire peddelen of met de auto door de Kalahari woestijn ploeteren, maar het belangrijkste is niet wáár je bent, het gaat erom wat je doet. En met wie. Laten er nou op de Vakantiebeurs enorm veel activiteiten te ontdekken zijn! Hier gaat ons bloed sneller van stromen. Want hier zien we veel van onze producten in actie. En dan zien jullie dus ook meteen waar je aan moet denken als je zo’n activiteit overweegt. Wat tips voor de actievelingen onder ons:
  • Ga eens kijken bij de waterbak met zeilen, kanoën en suppen (suppen = staand peddelen op een surfplank);
  • Krijg zin in een Caribische zee-zee-zee-vakantie bij de duiktank;
  • Sla het fiets- en wandelstraatje niet over

Tip: Gaan jullie voor een mountainbike-trip of kano-vakantie in de Baltische staten? Voor deze – en alle andere vakantieplannen – hebben wij een (web)winkel vol handige spullen en collega’s vol tips en adviezen. 
 

Tip 4: Het enige dat er mist…

Dat is Vrijbuiter. Dit jaar staan we niet op de Vakantiebeurs. Maar dat betekent niet dat we jullie niet kunnen helpen om een volgend avontuur voor te bereiden. Sterker nog: 
 

Let op: alle bezoekers van de Vakantiebeurs krijgen deze hele maand januari 10% korting bij Vrijbuiter!


Zo. Een extra zetje om er dit jaar samen op uit te gaan. Deze korting* krijg je als je in de winkel je toegangskaart voor de Vakantiebeurs laat zien. Online is de actie niet geldig. Nu alleen nog bedenken waar jullie dit jaar naartoe gaan. Als je in één dag de wereld rond bent geweest, is dat nog lastig kiezen. Succes en veel plezier!

Naar overzicht

Een moment, we updaten jouw winkelmand!