Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Tips uit Solden

08 januari 2019


Tips uit Solden

Begin november zijn we met een aantal teamleden van Vrijbuiter Gouda en Zaandam naar Oostenrijk (Solden) geweest om daar de nieuwe hardwaren van dit jaar te testen! Zo weten we alles over de nieuwste modellen ski’s, goggles en helmen én weten we precies wat het best bij u past en kunnen u goed adviseren.
 
Ik ben Marijke en ben werkzaam op de wintersportafdeling in Zaandam. Hieronder zal ik jullie mijn top 3 geven van de wintersportgear die ik hebben mogen testen in Solden.

De Elan Insomnia 

De Elan Insomnia is een goede piste ski die veel stabiliteit geeft. De set heeft een linker en een rechter ski waardoor je met weinig kracht makkelijk bochten maakt. De ski’s reageren fantastisch! Het is een ski voor een gemiddeld tot gevorderde skiër. Voor de beginnende of  licht gevorderde skiër hebben we de Elan Black Magic of de Elan Ilure. 

De Head Total Joy

Dit is een All Mountain ski voor de sportieve dame. Door de versterking van grapfine (is een honingraad structuur) is het een ski die licht in gewicht is. De ski is wat breder onder de voet dus fijn in de verse sneeuw, maar omdat hij ook wel wat ‘getailleerd’ is laat hij zich gemakkelijk te verplaatsen over de piste. 

Sinner Titan Visor

De Sinner Titan Visor is een skihelm waar ik veel plezier van heb gehad! Ik ben brildragend en door het vizier kan ik gewoon mij eigen bril ophouden en heb ik geen last dat mijn bril beslaat. Hoe fijn is dat; goed zicht op de berg!
Met een catogorie 2 glas heb je goed zicht met mistig weer en houdt het vizier ook de zon tegen. Maar natuurlijk heel belangrijk voor een helm dat het de juiste bescherming biedt. Veiligheid gaat voor alles! En met de hoge snelheden op de pistes is het tegenwoordig niet meer dan normaal dat je een helm draagt.


Naar overzicht

Een moment, we updaten jouw winkelmand!