Door grote drukte bij PostNL kan je bestelling later aankomen dan normaal.
Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Ontdek spannende cadeaus voor de avonturier in jouw familie!

18 november 2017


Spannende cadeaus voor de avonturier in je familie

Type 2: Oom Anton de avonturier

Oom Anton: super enthousiast; eerst doen dan nadenken; leest nooit een handleiding; maakt vuur met een steen, is dol op kamperen – ook in de winter; houdt van barbecueën; heeft altijd een ‘projectje’; zegt nooit nee tegen een plan; en heeft ooit met een beer gevochten. Van dat berenverhaal zijn helaas geen getuigen en geloof ons, je bent niet de eerste die aan de geloofwaardigheid ervan twijfelt. Maar het zou best waar kunnen zijn, want met oom Anton beleef je altijd avonturen. 

Bijvoorbeeld vorig jaar met kerst. Oom Anton had weer een ‘projectje’; hij werkte al enige tijd in de schuur aan een middelgrote heteluchtballon, inclusief een brander op gas en een klein eenpersoons stoeltje. Onder toeziend oog van de hele familie werd de ballon, voordat het kerstmaal op tafel kwam, gepresenteerd. Omdat het een prototype betrof, vond Oom Anton het nogal wat om de ballon zelf te testen, hij besloot dat de poes Miep een geschikte testpiloot was. Even later steeg de arme Miep, luid miauwend en met paniek in de ogen, op. Nog even later besefte oom Anton dat hij vergeten was een touw aan de ballon te bevestigen. Daar ging Miep, de wijde wereld in. De hele familie in rep en roer, maar gelukkig bleef de ballon een paar honderd meter verderop in een boom hangen. Het idee van oom Anton, om de ontevreden miauwende Miep – hoog in de boom, eruit te schieten met een pijl en boog en op te vangen met een 2 persoonsluchtbed, werd door de familie in koor beantwoord met: “Nee, Anton!” Een half uur later werd Miep door een brandweerman met een lange ladder uit de boom getild. Van het ‘project luchtballon’ heeft niemand meer iets gehoord.         

Avontuurlijke cadeaus:

All-Weather Bike Phone Mount: Een echte avonturier laat zich niet stoppen door een regenbuitje. Met deze handige waterdichte hoes, houd je je telefoon droog op de fiets – al komt het met bakken uit de lucht. Ideaal als je je telefoon als fietsnavigatie gebruikt. 

 

Kikkerland Leren Heupflacon: Naast een zakmes en een bos sleutels aan de broek, hoort de heupflacon tot de standaarduitrusting van een stoere avonturier. Zeer geschikt om je op een koude winterdag even warm mee te nippen.

 

Opinel: Oom Anton vergeet nog eerder zijn portemonnee dan zijn zakmes. Het hoort er gewoon bij en het wordt – vraag ons niet precies waarvoor – iedere dag gebruikt. De messen van Opinel zijn behalve functioneel ook heel mooi met hout afgewerkt.

  

Biolite Stick Snapper: Vuur maken behoort tot de basis skills van elke zichzelf respecterende avonturier. Met deze handige tool breek je snel en makkelijk kleine takjes in stukken. En als het vuurtje aanstaat, open je er tevreden een biertje mee.

Black diamond hoofdlamp: Waarom een hoofdlamp? Simpelweg, omdat het avontuur niet stopt als het donker is. Ook ideaal voor op de camping als je ’s nachts voor een sanitaire stop moet.

 

Anywhere Travel Guide: Deze unieke reisgids bestaat uit 75 kaarten met inspirerende teksten en concrete opdrachten. Bijvoorbeeld: “Vraag de volgende persoon die je ontmoet wat zijn/haar favoriete straat is en ga daarheen.”

  

Gestalten The Great Wide Open: Dit prachtige fotoboek laat je de meest afgelegen, adembenemende plekken op de wereld zien. Het neemt je mee op reis, van IJsland tot Mongolië. De foto’s worden gecombineerd met fantastische verhalen van de fotografen.  

Uitgelichte producten


Naar overzicht

Een moment, we updaten jouw winkelmand!