Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Nu een tent. Straks een avontuur.

20 december 2019


Welke tent past bij jou? Onze tenten zijn blijvend voordelig!

Backpackvakantie of dat weekje zonnig Schotland als volgende avontuur? Geef je avontuur nu die kick-start! Onze tenten (en voortenten) zijn blijvend extra voordelig – kom vooral even naar onze winkels, want niet alle exemplaren staan online. Welke tent past bij jouw plannen? Dat lees je hieronder:

Als de nomaden
Als jullie de komende zomer het Andesgebergte te voet willen verkennen, ga je geen ‘De Waard’-tent met zware stalen stokken en idem katoenen doek meeslepen. Dan ga je voor een trekkerstent die zó staat. Of in ieder geval een lichtgewicht exemplaar van polyester

Tenten voor mobiele kampeerders:

- Eureka Airstream 2RS 2-persoonstent die in no-time staat, weegt net iets meer dan 2,5kg
- Eureka Keego 3-persoons trekkerstent, een ruime voortent én lekker licht

Bekijk meer lichtgewicht tenten online, of kom langs in één van onze winkels.

Een goede uitvalsbasis
Ben jij van plan om vanaf die ene camping in Zweden het natuurpark Fulufjället – waar de oudste boom ter wereld staat – te verkennen? Dan wil je een comfortabele uitvalsbasis neer- of opzetten. Een tent waarin je kunt staan. Die tegen wat wind en water kan. Met aluminium stokken en een doek dat goed ademt. Want als het buiten lekker warm wordt, kan het binnen anders té warm worden. Dan ga je dus voor technisch katoen.

Tenten voor honkvaste kampeerders

- Redwood Birch 3-persoons TC tent, voor comfort en bescherming wanneer het tóch de hele week regent
- Redwood Birch 4-persoons TC tent, staat als een huis. Maar dan veel sneller dankzij het oppompsysteem 
Eureka Spring Creek 6-persoonstent, met genoeg slaap- en staplaatsen voor een groot gezin

Bekijk meer comfortabele tenten online, of kom langs in één van onze winkels!

In de zon én in de sneeuw!
Waar moet je verder rekening mee houden? Voor de zomer wil je waarschijnlijk een tent die vooral goed ademt. En een doek dat zonlicht tegenhoudt, zodat je kids niet om 5:30 uur op hun luchtbedden staan te springen. Maar als je echt een keer wat anders wilt ondernemen, ga dan winters kamperen! ’s Nachts het Noorderlicht dat op het tentdoek danst en het geluid van husky’s die om je tent scharrelen. Wie leent ons een slee? Wij willen wel! Maar welke tent is hiervoor geschikt? Komt ie; een tent die goed isoleert en dus bij voorkeur één met een binnentent, voor de extra luchtlaag. Stevige stokken zijn ook geen overbodige luxe - áls er een lading sneeuw van die boom valt, wil je niet dat jouw onderkomen meteen instort. Daarnaast kan een grondzeil met een hoge waterkolomwaarde ook geen kwaad… Maar jouw uitrusting ín de tent is waarschijnlijk minstens zo belangrijk. Een goede slaapzak, thermo-ondergoed. You name it (we’ve got it).

Nu een tent. Dus.
Haal je tent dus nu alvast in huis en ga lekker bij de open haard fantaseren over jullie volgende kampeeravontuur. We hebben enorm veel tenten in onze winkels staan, dus kom gerust eens langs. Vertel ons over jouw ideale kampeervakantie, dan vertellen wij je welke tenten hier het meest geschikt voor zijn.

Een kleine selectie van extra voordelige (voor)tenten!

70% korting
€ 329,95 € 99,99
27% korting
€ 249,95 € 179,99
16% korting
€ 599,95 € 499,99
17% korting
€ 849,99 € 699,99
64% korting
€ 699,95 € 249,99
74% korting
€ 399,95 € 99,99
62% korting
€ 399,95 € 149,99
66% korting
€ 899,95 € 299,99

Naar overzicht

Een moment, we updaten jouw winkelmand!