Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Musthaves voor de Grand Prix van België: Guido’s lijstje

24 juli 2018


Musthaves voor de Grand Prix van België: Guido’s lijstje

Formule 1 wordt in Nederland met de dag populairder en dat is niet zo gek: behalve dat het een fantastische, spectaculaire sport is om te zien, hebben wij tegenwoordig ‘onze Max’. Het succes van Verstappen zie je ook terug op de tribunes van de Grand Prixs die steeds meer oranje kleuren. Binnenkort (van 24 t/m 26 augustus) vindt de Grand Prix van België plaats op het circuit Spa-Francorchamps. Veel Nederlanders reizen af naar Spa om te genieten van een weekend sensationeel racegeweld, met misschien wel weer een belangrijke rol voor Max Verstappen.

Nu denk je misschien: maakt zo’n gillende Formule 1-bolide niet veel te veel lawaai voor de ontspannen Vrijbuiter? Of zijn ze soms stiekem sponsor van een renstal geworden? We helpen je uit de droom: er verschijnt volgend jaar geen Vrijbuiter Racing Team aan de start. Maar… wij hebben wel onze marketingmanager Guido: naast fanatiek kampeerder al jarenlang een echte Formule 1 fan – nog ver voor het Max-tijdperk. Dit jaar reist hij net als veel andere Nederlanders af naar Spa voor de race. Het wordt de 4e keer dat Guido de grote prijs van België bezoekt en met al zijn ervaringen van voorgaande jaren maakte hij voor ons een lijstje van musthave producten, die je weekend nog net wat comfortabeler, leuker en makkelijker maken. Maak dus voor je naar België afreist nog een snelle pitstop bij een Vrijbuiter megastore of race even langs onze webshop.

Guido’s lijstje

We vroegen aan onze Formule 1-kenner Guido wat je beslist niet mag vergeten als je afreist naar Spa. Hier zijn lijst van musthave producten die de racedagen helemaal compleet maken, met tussendoor een aantal handige tips.

1. Stoel: Als je zoals veel bezoekers kiest voor een ‘bronzen plek’ dan bekijk je de race op een van de grasheuvels langs het circuit. Het is een sfeervolle plek, maar langere tijd op zo’n graswal zitten is niet erg comfortabel. Neem daarom gewoon je eigen stoel mee, waar je op de rand van de wal heerlijk op kunt zitten. Omdat je best een stukje moet lopen met de stoel, geldt hier credo: hoe lichter hoe beter. Wees er wel vroeg bij, want net als op de baan is het vechten voor het beste plekje. Een aantal aanraders qua stoelen zijn:  2. Thermofles: En als je dan een goed plekje hebt bemachtigd en je zit relax in je stoel, is er niets lekkerder dan een heerlijk bakje koffie. Gelukkig heb jij je thermosfles mee. Ook handig om drankjes in koud te houden bij warm weer. De Stanley Classic Vacuum 1.9L is één van de beste.
3. Drybags: Ondanks dat de Grand Prix van België midden in de zomer valt, heb je helaas in de Ardennen nooit ‘mooi weer garantie’. Met deze handige drybags hou je je belangrijkste spulletjes tijdens een bui droog.
4. Poncho: En als je je spulletjes droog opgeborgen hebt, dan mag je ook best even aan jezelf denken. Een poncho bijvoorbeeld neem je makkelijk mee en houdt je droog.
5. Ondergrondzeil: Een ondergrondzeil om droog op te zitten, is ook altijd handig om mee te nemen. Bovendien kun je hem als het regent over je hoofd trekken zodat je én droog blijft én niets mist van de race.
6. Zonnebrandcrème: En je weet het, na regen komt… juist, zonneschijn. Vergeet dan in alle spanning van de wedstrijd niet om jezelf in te smeren met zonnebrandcrème.
7. Zonnebril: Afhankelijk van de plek waar je zit op het circuit en de weersomstandigheden bestaat er een kans dat je tijdens de race tegen de zon in kijkt. Dit is (zonder zonnebril) behalve erg slecht voor je ogen ook een ramp voor het zicht op de race. De Sinner zonnebril Fury geeft je garantie op scherp zicht.
8. Toly’s: Zonder verder in detail te treden, neem ze gewoon mee, deze handige wc-brildekjes.
9. Monokijker: Hoe goed je plekje ook is, om veiligheidsredenen kom je nooit heel dicht bij de formule 1-wagens. Maar met zo’n goede monokijker is het een ander verhaal! Wat zeggen de ogen van Max, wordt het winst? 
10. Drinkfles: Goed drinken is behalve lekker ook noodzakelijk, zeker met warm weer en ook zeker als je de avond ervoor een paar van die lekkere Belgische biertjes gedronken hebt. De Osprey Hydraulics is een zachte drinkfles die fijn drinkt en makkelijk bij te vullen is.
11. Tas: Tja, maar dan moeten al deze spullen nog mee. Een handige rugzak biedt uitkomst. Een aanrader is de Vrijbuiter Outdoor Wanderer 20: gewoon een heel fijn tasje. 

We wensen je alvast heel veel raceplezier en namens Guido wie weet tot ziens!                                                                                                                                       

Uitgelichte producten

50% korting
€ 59,99 € 29,99
50% korting
€ 59,99 € 29,99
20% korting
€ 0,99 € 0,79
70% korting
€ 24,99 € 7,49
50% korting
€ 19,99 € 9,99
50% korting
€ 37,99 € 18,99

Naar overzicht

Een moment, we updaten jouw winkelmand!