Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Musthave cadeaus voor echte planners

18 november 2017


Wie is bij jullie de planner van de familie? Musthave cadeaus voor echte planners

Type 3: Tante Paula de planner 

Tante Paula komt nooit voor een verrassing te staan. Logisch, want alles wordt bij tante Paula tot in de puntjes gepland. Of het nu gaat om een familiedag, een weekendje weg, of een lange vakantie, tante Paula regelt het. De andere familieleden kunnen wel aanbieden om iets te doen, maar meestal is het dan al te laat. En natuurlijk loopt er weleens iets fout, maar dan is er altijd nog een plan B en als dat niet werkt een plan C. Eén ding moet je wel weten als je te maken hebt met een planner: schop nooit hun planning in de war, dat hebben ze geweten!  

Het was op een vrijdag, 2 dagen later op zondag zou de jaarlijkse familiedag plaatsvinden. Alles was door tante Paula al lange tijd terug – niet anders dan verwacht – geregeld, de reserveringen stonden klaar, er was een strakke planning gemaakt, er kon eigenlijk niks meer fout gaan. Totdat er ‘blieb’ een berichtje werd verstuurd op vrijdagmiddag door oom Anton: “Zin in familiedag morgen, benieuwd wat we gaan doen”. “Familiedag is zondag”, antwoorde tante Paula binnen enkele seconden, licht geïrriteerd. “Och, dat is gek ik heb het voor morgen op de agenda staan”; “Ja, ik dacht ook dat morgen was”; “Ja, familiedag is morgen hoor”, antwoorden de verschillende familieleden stuk voor stuk. Wat tante Paula niet wist, is dat de familie het een dag eerder met elkaar op een akkoordje had gegooid, om tante Paula eens een beetje te pesten met haar zo goedbedoelde, planmatige gedrag. In theorie een leuke grap, in de praktijk niet voor herhaling vatbaar. Tante Paula had namelijk in no-time, nog voordat het woord ‘grapje’ gevallen was, alle reserveringen gecanceld. Ook de reservering van dat heerlijke, altijd volgeboekte restaurant. Daar zat de familie op zondag in snackbar ‘de lange frikandel’, zonder tante Paula, die bleef dit jaar thuis. 

Perfecte cadeaus voor planners: 

 

Mini Rits LED Licht (alleen in de winkel verkrijgbaar): Ongelukken brengen de planning in de war en moeten daarom te allen tijde voorkomen worden. Bijvoorbeeld met deze handige led-lampjes, die je bevestigt aan je jas of aan je tas, waarmee iedereen in het verkeer je ziet aankomen.

Small Classic Alarm Clock: Als echte planner heb je altijd een oog op de klok gericht. Gelukkig is deze klassiek ogende alarmklok heel stijlvol, dus naar dit exemplaar kijken is zeker geen straf.

 

Muts met LED Licht: Met deze handige warme muts met ingebouwde lamp slaat de planner mooi 2 vliegen in één klap, daar houden ze van!

Cactus Car Charger: Voor ‘normale’ mensen is het al een grote ergernis: een telefoon zonder batterij. Voor de planner is het een ramp. Gelukkig weet de planner dit altijd te voorkomen met handige gadgets zoals deze cactus autolader, waaraan je 3 apparaten tegelijkertijd oplaadt.

Blue Compact Power Bank: Niet onderweg in de auto, maar toch een dreigende batterij-crisis, geen ramp: met deze krachtige powerbank, laad je je telefoon of tablet in no-time op.

Cable Ties Assorted 8 Pack: Tante Paula de planner is niet gesteld op ongeorganiseerdheid. Hieronder vallen onder andere losliggende kabels. Gelukkig brengen deze gekleurde vrienden een beetje orde in de chaos.

BioLite USB Charger: Een echte planner kan gewoon niet zonder telefoon – ook wel de regelmachine genoemd. Daarom zijn de waterdichte powerbanks van Biolite ook zo ideaal, daarmee laad je letterlijk in weer en wind je telefoon op.

Care Plus First Aid Kit: Kleine ongelukjes onderweg moeten zo snel mogelijk opgelost worden, zodat de reis weer verder kan – en de planning niet in de soep loopt. Deze EHBO-kit bevat alle noodzakelijke EHBO-materialen, netjes verpakt in een stevig en compact tasje, wel zo fijn.

Eagle Creek Money Belt: Het lijkt de planner zelf vaak wel zo verstandig dat hij/zij het beheer over het geld en de reisdocumenten voert. Niet dat ze anderen niet vertrouwen hoor, ze vertrouwen zichtzelf gewoon net iets meer. Deze geldbuidel is makkelijk onzichtbaar onder je kleding te dragen, zodat niemand ziet wie de leiding heeft.

Craghoppers kleding: Craghoppers maakt zeer planners-vriendelijke kleding: denk bijvoorbeeld aan een outdoorbroek met een RFID-werende broekzak, waarmee je voorkomt dat je pasjes op afstand uitgelezen worden door boosdoeners.

Lonely Planet where to go when: Met de Lonely Planet op zak – ook wel de reisbijbel genoemd – kan het plannen op reis pas echt beginnen. 


Naar overzicht

Een moment, we updaten jouw winkelmand!