Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Moederdag cadeau top 10

11 mei 2017


Moederdag cadeau top 10

Zondag 14 mei is het zover: Moederdag. Bij Vrijbuiter zijn we dol op moeders! In de eerste plaats natuurlijk op de moeder der moeders: Moeder Natuur. Zonder deze patrones van het moederschap was er geen natuur en geen buiten. En laat dat nou precies de dingen zijn waar wij zo van houden. Genoeg over Moeder Natuur, want daar gaat het nu natuurlijk helemaal niet over! Het gaat om jouw lieve moeder, jouw rots in de branding, die eens flink verwend mag worden. Maar, het vinden van een leuk cadeau – dat recht doet aan alle moederliefde die je ontvangt – is nog niet zo makkelijk. Wij helpen je graag en stelden deze ‘Vrijbuiter Moederdag cadeau top 10’ voor je samen.

1. Om mee te beginnen…..

Natuurlijk verwen je je moeder in de ochtend met vers fruit, verse broodjes en een heerlijk kopje koffie. Let wel op: ze zijn vroeg wakker die moeders, dus wees er op tijd bij! 

2. Leuke bos bloemen

Maar dan net even anders! Met Bag to nature Verrukkulluk Veldboeket kweekt je moeder in een paar weken tijd haar eigen eetbare boeket veldbloemen. 

3. Een goed boek 

Moeders staan erom bekend dat ze altijd druk in de weer zijn, maar ook moeders moeten soms ontspannen, bijvoorbeeld met een goed boek. Een Vrijbuiter boekentip: The Great Wide Open. Dit prachtige fotoboek neemt je mee naar de meest afgelegen, adembenemende plekken op de wereld. Een heerlijk boek om lekker in weg te dromen. 

4. Een leuke tas 

“Mama, ik heb een sneetje in mijn vinger!” “Och, kom maar hier, ik pak gelijk even een pleister uit mijn tas”. Moeders zijn op alles voorbereid en hebben niet voor niets altijd een tas bij zich. Met een leuke tas als Moederdag cadeau, sla je de plank dus nooit mis. Bekijk bijvoorbeeld deze stoere tas van Barts eens; geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook ideaal voor een dagje strand. 

5. Lekker geurtje 

Wat dacht je van een buitenkaars met een lekker geurtje? De geurkaarsen van United by blue out of doors zijn gemaakt van 100% soja-was en met de hand gegoten in een kleine oplage. Grote kans dus dat je origineel bent met dit cadeau! 

6. Schoenen    

We zouden nu een heel clichématig verhaal kunnen vertellen over vrouwen en schoenen, maar dat doen we natuurlijk niet. Schoenen zijn namelijk gewoon een heel leuk Moederdag cadeau. Bijvoorbeeld deze fantastische, comfortabele zomerschoen van Paez

7. Vrolijk servies

Een servies kan behalve heel handig ook heel mooi zijn. Dit bewijst Zuperzozial met hun zeer duurzame producten. Bekijk bijvoorbeeld deze duurzame van mais en bamboe gemaakte kopjes eens. Deze leuke kopjes zijn handig voor op vakantie of onderweg, maar gebruik ze ook gerust thuis. 

8. Voor stoere moeders

Heb jij een stoere moeder die van barbecueën houdt? Dan is deze Lotusgrill Classic barbecue echt wat voor haar! Handig formaat, rookt niet maar brandt gewoon op houtskool. En je hebt keuze uit allerlei hippe kleuren. 

9. Dagje uit

Ga lekker een dagje met je moeder op stap. Plan bijvoorbeeld een leuke citytrip inclusief een picknick in het park of geef haar een leuk wandelarrangement cadeau. 

10. Op bezoek komen

Je kunt je moeder de cadeaus toesturen, maar het is veel leuker als je ze zelf – inclusief een dikke vette knuffel – langs komt brengen. Dat is voor moeders al een cadeau op zich.   

Gerelateerde producten


Naar overzicht

Een moment, we updaten jouw winkelmand!