Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Wintersport

Ben jij een echte wintersport-freak? Blijf dan op de hoogte van de nieuwste wintersport-trends en lees hoe jij de held van de piste wordt.24 februari 2020

Skiën op de borstelbaan. Wat houdt dat precies in?

Skiën op de borstelbaan is voor gasten van Outdoor Valley Wintersport vanzelfsprekend. Anders dan in de sneeuw is het bij Outdoor Valley niet koud en anders dan op een rolskibaan moet je eerst met de lift naar boven. Heb je nog nooit op een borstelbaan geskied of gesnowboard dan vraag je je misschien af wat je daar van moet verwachten? Wintersport.nl kwam langs bij Outdoor Valley en legt je in een video duidelijk uit wat de voor- en nadelen zijn van het skiën op de borstelbaan.

Lees meer
  • Wintersport
06 februari 2020

Ik ga op wintervakantie en ik neem mee…

Onze wintersport specialisten vertellen je precies welke spullen je niet mag vergeten... Onze wintersport specialisten vertellen je precies welke spullen je niet mag vergeten en hoe je met ‘slimme’ kleding ervoor zorgt dat er ook nog ruimte in je koffer overblijft voor een souvenirtje.

Lees meer
  • Wintersport
30 januari 2020

Waar moet je op letten bij de aanschaf van ski’s?

Skiën is niet nieuw. Als we een 5000 jaar oude rotstekening moeten geloven, werd er in Noorwegen zelfs al geskied toen de piramides nog werden gebouwd. Hebben wij even geluk. Want dat betekent dat er millennia aan kennis en ervaring in onze ski’s zijn verwerkt! Helaas. Dat betekent niet dat je altijd goed zit. Je hebt immers meer keus dan ooit. Waar moet je op letten bij de aanschaf van een paar ski’s? Nou, dit:

Lees meer
  • Wintersport
16 januari 2020

Waar moet je op letten als je nieuwe skischoenen koopt?

Wie de verkeerde schoen past, moet op de blaren skiën. Dat zou het spreekwoord moeten zijn. Want je kan dus niet gewoon een paar skischoenen kopen dat er leuk uitziet. ‘Echt niet?’ Jawel, maar grote kans dat je dan bij de EHBO terechtkomt. Met pijnlijke blaren of kneuzingen na de twintigste valpartij – op dezelfde piste. No worries, als je op deze 4 dingen let, kan jouw wintersportvakantie niet meer stuk. En jouw voeten ook niet.

Lees meer
  • Wintersport

Een moment, we updaten jouw winkelmand!