Tentkamperen

Bij het geluid van een tentrits die open gaat, voel je de vakantiekriebels al. Herken je dit? Dan hou je waarschijnlijk net zoveel van kamperen als wij. Lees hier hoe je van elk kampeeravontuur een succes maakt.27 juli 2018

Tip! Dit skottelbraai recept moet je proberen!

Het fijne van dit camping recept is dat je als je éénmaal alles gesneden hebt, je alles alleen nog maar hoeft te roerbakken. Het is een kwestie van alles in de juiste volgorde in de paella pan of skottelbraai doen en klaar. Dit gerecht is net even wat bijzonderder dan de campinggerechten die wij normaal op tafel zetten maar net zo makkelijk en snel.

Lees meer
  • Camper
  • Caravan
  • Tenten
24 juli 2018

Musthaves voor de Grand Prix van België: Guido’s lijstje

Op 24 t/m 26 augustus vindt in Spa-Francorchamps de Formule 1 Grand Prix van België plaats. Voor veel Nederlanders de ultieme Grand Prix om Neerlands trots Max Verstappen in actie te zien. Hoe je jouw race-dag in Spa nog leuker maakt? Onze #1 Formule 1 fan Guido deelt zijn tips!

Lees meer
20 juli 2018

Het comfort van thuis in je huurtent of stacaravan

Het is populair in kampeerland om op een camping een tent of stacaravan te huren. Wij snappen dat wel, want zo’n compleet ingericht stekkie, scheelt je een hoop gesleep met spullen. Maar toch laat het comfort in een gehuurde tent of stacaravan soms wel z’n wensen over. Daarom hebben we een aantal slimme tips op een rijtje gezet, zodat jouw kampeervakantie een nog groter succes wordt!

Lees meer
  • Tenten
  • Caravan
18 juli 2018

Hangmat ophangen met of zonder boom? Dat doe je zo!

Lekker luieren in de hangmat met een boekje of gewoon staren naar de wolken. Voor mij hoort dat echt bij kamperen. Maar hoe hang je zo’n hangmat op? Het probleem waar ik vaak tegenaan loop is dat er niet genoeg bomen zijn op de camping of dat ze te ver uit elkaar staan. Gelukkig heb ik inmiddels een oplossing gevonden. Een manier om je hangmat op te hangen met maar één of zelfs zonder boom.

Lees meer

Een moment, we updaten jouw winkelmand!