Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Expeditie Vrijbuiter

Grote avonturen beginnen klein. Want je hoeft niet ver te reizen om iets nieuws te ontdekken. Ook in Nederland ligt het onverwachte avontuur voor het oprapen. We moeten het alleen wel zien en voelen. Laten we dus met nieuwsgierige ogen opnieuw een blik werpen op onze eigen omgeving. Deze zomer laat Vrijbuiter zien dat grote avonturen klein beginnen. In je eigen buurt, je eigen stad, je eigen land. Expeditie Vrijbuiter laat beelden van Nederland zien die jij vooraf niet voor mogelijk had gehouden. Avontuurlijke plekken in Nederland die niet bekend zijn… waar je nooit van gehoord hebt en waar niet de parkeerplaatsen vol staan.... Stay tuned!06 mei 2021

Opblaasbare tent | Wat zijn de voordelen?

Zo, je bent er. De meest idyllische kampeerplek ooit. Het liefst pak je een koud biertje of ga je de omgeving verkennen. Maar nee, eerst moet je die tent opzetten. Een IKEA-kast is er niks bij. Ondertussen zit dat jonge stel naast jullie lekker te borrelen terwijl hun opblaastent zichzelf opblaast. Nieuwsgierig wat het nou is? Check het hieronder.

Lees meer
  • Reizen
  • Tenten
06 mei 2021

Tent kopen | Waar moet je op letten?

Na dat exotische tripje door Azië is het tijd voor een nieuw avontuur: je gaat kamperen! Het wordt misschien Zeeland. Of toch ergens in een bos in Frankrijk. Je overweegt om een tent te kopen, maar waar moet je op letten? We’ve got your back. We hebben voor jou een aantal belangrijke tips en adviezen op een rij gezet. Dan weet je meteen wat voor tent je nodig hebt als je ‘s zomers gaat kamperen in de Algarve. Alvast één hint: het is waarschijnlijk geen polyestertent!

Lees meer
  • Tenten
04 mei 2021

Barbecue-verhalen - Vrijbuiters aan het woord

Zodra de eerste voorjaarszonnestralen zich laten zien, komen ze tevoorschijn: lentekriebels. We willen naar buiten en voelen ons vrolijker. De caravan wordt uit de stalling gehaald en de BBQ wordt schoongemaakt. Bij de Vrijbuiter hebben we heel wat grillmeisters rondlopen. Deze barbecue fanaten vertellen wat hun ultieme BBQ-avond is en geven je food-tips waar je je vingers bij aflikt.

Lees meer
  • Barbecue
  • Backpacken
26 april 2021

Een fietsvakantie, zo doe je dat

Onbeperkte vrijheid, een gezonde en duurzame manier van reizen en bovenal heel veel onverwachte leuke momenten. Op vakantie met de fiets wordt steeds populairder, en terecht. Het is veel meer dan alleen maar de hele dag op de fietsen ploeteren in de regen en de wind. Het is een kans om een land te voelen en te intens te beleven.

Lees meer
  • Backpacken

Een moment, we updaten jouw winkelmand!