Door grote drukte bij PostNL kan je bestelling later aankomen dan normaal.
Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Expeditie Vrijbuiter

Grote avonturen beginnen klein. Want je hoeft niet ver te reizen om iets nieuws te ontdekken. Ook in Nederland ligt het onverwachte avontuur voor het oprapen. We moeten het alleen wel zien en voelen. Laten we dus met nieuwsgierige ogen opnieuw een blik werpen op onze eigen omgeving. Deze zomer laat Vrijbuiter zien dat grote avonturen klein beginnen. In je eigen buurt, je eigen stad, je eigen land. Expeditie Vrijbuiter laat beelden van Nederland zien die jij vooraf niet voor mogelijk had gehouden. Avontuurlijke plekken in Nederland die niet bekend zijn… waar je nooit van gehoord hebt en waar niet de parkeerplaatsen vol staan.... Stay tuned!27 oktober 2020

Deze 5 must haves van The North Face zijn perfect voor dit najaar

The North Face: een merk vernoemd naar de koudste, meedogenlooste zijde van een berg. Ontstaan in 1966 als klein bergsportwinkeltje uit passie van twee wandelfanaten, uitgegroeid tot kwalitatief en duurzaam merk met een uitgebreide collectie in buitenkleding, backpacks, slaapzakken, wandelschoenen en tenten, Kortom, alles wat een echte Vrijbuiter nodig heeft!

Lees meer
  • Backpacken
  • Reizen
  • Tenten
  • Wandelen
  • Wandelkleding
14 oktober 2020

Slapen onder een oude eik op fietsafstand van Leiden

Deze zomer zou ik gaan kamperen in de Ardennen. Een trip vol lange wandelingen en kajaktochten door de bossen. Net als velen andere besloot ik dit jaar echter niet naar het buitenland af te reizen, maar het avontuur dichter bij huis te zoeken. Het voordeel: ik kan op mijn fiets naar de kampeerplaats.

Lees meer
29 september 2020

Mountainbiken door de bossen van Vlaardingen

Al jaren staat het op mijn verlanglijstje: mountainbiken. En dan niet het treurige crossen over stoepjes en grasveldjes zoals ik als kind deed, maar op een echte singletrack door de modder racen. Ik dacht dat ik daarvoor naar het buitenland moest, maar wat blijkt... in Vlaardingen ligt gewoon een 10km singletrack! Tijd om die eens uit te proberen.

Lees meer
14 september 2020

Hét BBQ-recept voor internationale chocoladedag!

Echte chocoladeliefhebbers is het niet ontgaan dat het gister International Chocolate Day was. Een dag om dit heerlijke goedje van cacao, boter en suiker te eren en onszelf te verwennen! Toch gemist? Niet getreurd. Met dit recept kun je wat ons betreft elke dag wel aankomen. En laat jij nou net vanavond die BBQ willen aansteken op deze zonnige nazomerdag in september

Lees meer
  • Barbecue

Een moment, we updaten jouw winkelmand!