Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Expeditie Vrijbuiter

Grote avonturen beginnen klein. Want je hoeft niet ver te reizen om iets nieuws te ontdekken. Ook in Nederland ligt het onverwachte avontuur voor het oprapen. We moeten het alleen wel zien en voelen. Laten we dus met nieuwsgierige ogen opnieuw een blik werpen op onze eigen omgeving. Deze zomer laat Vrijbuiter zien dat grote avonturen klein beginnen. In je eigen buurt, je eigen stad, je eigen land. Expeditie Vrijbuiter laat beelden van Nederland zien die jij vooraf niet voor mogelijk had gehouden. Avontuurlijke plekken in Nederland die niet bekend zijn… waar je nooit van gehoord hebt en waar niet de parkeerplaatsen vol staan.... Stay tuned!14 september 2020

Hét BBQ-recept voor internationale chocoladedag!

Echte chocoladeliefhebbers is het niet ontgaan dat het gister International Chocolate Day was. Een dag om dit heerlijke goedje van cacao, boter en suiker te eren en onszelf te verwennen! Toch gemist? Niet getreurd. Met dit recept kun je wat ons betreft elke dag wel aankomen. En laat jij nou net vanavond die BBQ willen aansteken op deze zonnige nazomerdag in september

Lees meer
  • Barbecue
08 september 2020

Product Review Human Comfort Cosy Lamp Florac Plus

Omdat ik het gehannes met lange kabels en batterijen die steeds leeg zijn helemaal zat was heb ik een leuk alternatief gevonden voor gezellige verlichting bij het kamperen. Het is de Human Comfort Cosy Lamp Florac Plus geworden.

Lees meer
  • Reizen
07 september 2020

Op zoek naar schatten langs de Rotte en de Zevenhuizerplas

Als kind droomde ik regelmatig dat ik een oude papyrusrol vond waar een heuse schatkaart op bleek te staan. Die papyrusrol heb ik nooit gevonden, maar vandaag ga ik wel eindelijk op een echte schattenjacht!

Lees meer
  • Wandelen
31 augustus 2020

Bikeraften op de Dommel

Met behulp van een trap sleep ik een volle, maar niet al te zware tas van de berging. Ik stap op mijn fiets en ik ga nog even snel na of ik alles heb meegenomen. Via een zandpad, kom ik na een paar minuten aan bij de Dommel, een kleine rivier die haar water van Belgie tot aan 's-Hertogenbosch voert. Ik plof mijn backpack op de grond en haal mijn opblaasbare kano tevoorschijn.

Lees meer
  • Reizen

Een moment, we updaten jouw winkelmand!