Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Een avontuurlijke lunchpauze voor thuiswerkers

23 april 2020


Een avontuurlijke lunchpauze voor thuiswerkers

Toegegeven, op kantoor zat je misschien ook iedere dag in dezelfde kantine met vrijwel dezelfde lunch als de dag ervoor. Maar na weken thuiswerken, verlang je bijna naar de kleffe broodjes kroket en vooral naar een forse onderbreking van je werkdag. Gelukkig bestaat er een lunchpauze die je volledig uit je werksfeer zal trekken als je thuiswerkt. We hebben het over:

Picknicken

Suf? Welnee. Natuurlijk helpt het al als je je broodje kaas niet aan je bureau opeet maar op een kleedje. Desnoods in de woonkamer. Maar de echte picknickervaring, die krijg je pas als je je huis verlaat. Even de tuin in, of naar het park, het bos, het strand. De buitenlucht opsnuiven en per ongeluk een vliegje inhaleren. Grassprietjes die onder je voeten kriebelen, miertjes die je broek inkruipen. Dan is die conference call ineens heel ver weg!
 

À la Vrijbuiter

Met naar buiten gaan ben je er alleen nog niet. Als je nog steeds hetzelfde bammetje uit dezelfde broodtrommel eet, sluipt de sleur er alsnog in! Probeer eens picknicken à la Vrijbuiter. Dat wil zeggen: ga er he-le-maal voor! Wat je hiervoor nodig hebt? Drie dingen:

1. Picknick-kloffie

Lekker hè? Zo in je werkkleding op een kleedje in het park picknicken? Niet dus. Blote voeten, sandalen eraan en als het warm is mag je gerust je korte broek al uit de kast halen. Weet je nog, die grassprietjes onder je voeten? Dát gevoel moet je hebben!
 

2. Outdoor-kantine

Nog even over dat kleedje. We weten allemaal dat je met geen mogelijkheid lekker op die harde grond kan zitten. Al stapel je 20 fleecedekens op elkaar. Het resultaat: constant van houding moeten veranderen. Neem dus vooral kleine stoeltjes mee! En óók een kleedje: daar kan je mooi alle borden op uitstallen. Want het gaat wel een beetje ver om een hele tafel mee te sjouwen natuurlijk.


3. Next level bammetjes

Wat we al eerder zeiden: neem alsjeblieft niet gewoon je lunchtrommel mee, maar maak er iets van. Bij voorkeur iets avontuurlijks. Ultracoole koelbox mee met zelfbedachte mocktails of lekkere nulpuntnulletjes erin. We moeten die middag wel nog werken, hè? Een mobiele BBQ voor een broodje hamburger of geroosterde maïskolf. Daar kan de kantinedame niet tegenop!

Tip: extra avontuurlijk als je écht iets nieuws probeert. Huur bij Vrijbuiter een dagje een smoker BBQ of een draagbare koffiezetter! Of gewoon een koelbox, als je die niet hebt.

Buiten kantoortijden

Je kan van je lunchpauze dus echt iets leuks maken. Maar beperk je niet tot de doordeweekse dagen van 12.00 tot 13.00 uur. Picknicken kan ALTIJD! In het weekend, als ontbijt of ga samen voor een late night snack in je achtertuin zitten. Firepit aan (kan je trouwens ook huren) en het woord ‘sleur’ komt voorlopig niet in jullie woordenboek voor!

Picknicken 2.0: vergeet je deze niet mee te nemen?

€ 249,99 € 239,99
50% korting
vanaf € 79,99
17% korting
€ 84,95 € 69,99
18% korting
€ 79,95 € 64,99
10% korting
€ 64,99 € 57,99
28% korting
€ 59,99 € 42,90
28% korting
€ 49,99 € 35,99
50% korting
€ 89,99 € 44,99
30% korting
€ 8,25 € 5,78
€ 39,99
6% korting
€ 63,95 € 59,99

Naar overzicht

Een moment, we updaten jouw winkelmand!