Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Een avontuurlijk kopje koffie, durf jij het aan?

28 december 2017


Een avontuurlijk kopje koffie, durf jij het aan?

“Bij iedere stap die ik nam, voelde ik de lucht ijler worden. Ik had geen gevoel meer in mijn handen en mijn benen deden pijn, maar het was de aanblik van die eenzame bergtop die mij als een magneet door de wolken omhoog trok. Er was geen weg meer terug. Enkele uren later aangekomen op de top van de berg, plofte ik neer. Het gevoel van euforie overwon de pijn. Daar zat ik op het dak van de Aarde, op de hoogste berg van de wereld. Ik greep in mijn tas naar mijn thermoskan. Met trillende handen schonk ik de beker vol koffie, het verbaasde mij dat de koffie nog warm was. Ik sloeg beide handen stijf om de warme mok heen en langzaam kwam het gevoel in mijn handen terug. Koffie smaakte nog nooit zo lekker, een gevoel van puur geluk schoot door mijn lichaam. Heel even vergat ik alles… zelfs dat ik straks dezelfde weg weer terug naar beneden moest lopen.”

Stappenplan voor een avontuurlijk kopje koffie

Deze vrijbuiter had wel een heel speciaal koffie-momentje. Niet iedereen zal de Himalaya beklimmen – de meesten moeten er zelfs niet aan denken. Toch beleeft iedereen in zijn of haar leven wel een paar van die speciale momenten in de natuur die je altijd bijblijven. Die ene prachtige zonsopkomst met z’n tweetjes op het strand, of dat mooie plekje halverwege die hike met dat prachtige uitzicht over de vallei. Van deze speciale momenten, maak je onvergetelijke momenten met een heerlijk bakje vers gezette koffie. Maar let op: net als het beklimmen van een berg, vergt zo’n speciaal koffie-momentje de nodige voorbereiding. Gelukkig voor jou maakten wij een eenvoudig stappenplan.

1. Koffie zetten

Dit klinkt logisch en dat is het eigenlijk ook wel, want zonder koffie geen koffie-momentje. Maar, we gaan natuurlijk geen genoegen nemen met een alledaags slap bakkie. Nee, we willen op zo’n speciaal moment ook een speciaal kopje koffie drinken. Gelukkig voor ons bestaan er tegenwoordig geweldige compacte koffiezet apparaten, die zonder stroom werken en met gemak in een kleine dagrugzak passen, waar we ter plekke de lekkerste verse kwaliteitskoffie mee zetten. Denk aan de Handpresso: een zeer compact apparaatje waarmee je in een handomdraai een heerlijke espresso zet. En heb je al gehoord van de Cafflano Klassic? Deze compacte 4-in-1 koffiezetter is niet groter dan een thermoskan. 

2. Koffie meenemen

Je kunt ter plekke een heerlijk kopje koffie zetten of je kunt ervoor kiezen om – goed voorbereid als jij bent – van tevoren koffie te zetten en dit mee te nemen voor onderweg. Kies je voor de tweede optie, dan wil je dat je koffie zo lang mogelijk vers en warm blijft. Dit gaat bijvoorbeeld heel goed in de Klean Kanteen insulated tumbler:  een onbreekbare koffiebeker waarmee je nog langer geniet van jouw welverdiende bakje koffie of thee.

3. Vergeet je koffiebeker niet

Je gaat de lekkerste en meest avontuurlijke koffie van je leven natuurlijk niet drinken uit een wegwerpbeker van plastic. Nee, geheel in stijl kies je voor een avontuurlijke koffiebeker die tegen een stootje kan. 

4. Op zoek naar een avontuurlijk koffie-plekje

En nu nog op zoek naar dat ene speciale plekje om even helemaal tot rust te komen en te genieten van een heerlijke verse koffie. Vergeet niet om van je onvergetelijke koffie-moment een #travelblend foto te maken en deze met ons te delen, we genieten graag met je mee!     
________________________________________
Bij Vrijbuiter is het onder de noemer: ‘Travelblend’, de week van de koffie. Wil je weten hoe je onderweg of op de camping geniet van een heerlijk kopje vers gezette bonenkoffie, of wil je weten hoe je het milieu redt met de aanschaf van een koffiebeker? Dit en meer kom je te weten in onze andere Travelblend blogs! 

 

Uitgelichte producten

70% korting
€ 69,99 € 20,99
70% korting
€ 24,99 € 7,49
50% korting
€ 33,49 € 16,74
50% korting
€ 5,49 € 2,74
70% korting
€ 119,99 € 35,99
30% korting
€ 16,99 € 11,89

Naar overzicht

Een moment, we updaten jouw winkelmand!