Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Cadeautips voor de kleine Vrijbuiter

18 november 2017


Leuke cadeaus voor de kleine Vrijbuiter 

Type 1: Het kleine nichtje Kaatje, de kleine Vrijbuiter

“Kaatje wat wil je later worden?” “Brandweervrouw” roept ze luid. Een dag eerder wilde ze piraat worden en een dag daarvoor prinses. Maar als prinses moet je met de prins zoenen en dat was wel een beetje vies. Heerlijk, hoe Kaatje kan wegdromen in haar eigen hoofd, maar soms neemt de fantasie wel een beetje de overhand. 

Zoals die ene keer toen ze kwijt was in de dierentuin. Haar ouders waren haar even uit het oog verloren, toen ze stonden te kijken bij de giraffen. Na een uur zoeken en meerdere omroeppogingen sloeg de angst aardig toe bij de ouders van Kaatje. Tot ze haar ineens zagen zitten, druk in gesprek met een dierenverzorger: “Ik kom hier wonen met de dieren” zei ze. “Oh, maar wat vinden je ouders daarvan?” vroeg de vriendelijke dierenverzorger. “Ik heb geen ouders, ik ben geboren in het bos tussen de apen”, zei Kaatje. Toen haar ouders haar opgelucht in de armen sloegen, werd de situatie enigszins ongemakkelijk. Ze keek de dierenverzorger aan en zei “deze mensen ken ik niet hoor”. De dierenverzorger moest hard lachen, de ouders van Kaatje (een dag later) ook. 

  

Toepasselijke cadeaus voor kleine Vrijbuiters:

 

Snow Globes Assorted (alleen in de winkel verkrijgbaar): Schud deze sneeuwbol heen en weer en er ontstaat een prachtig winterwonderland. In de sneeuwbol zit een figuurtje van een cool dier. Leuk om ze allemaal te sparen.

Unicorn Zip and Flip Pillow: Wow wat een cool regenboog-reiskussen en wat ligt-ie lekker. Maar, wat krijgen we nou? Hij verandert ineens in het coolste fantasiedier ooit: de unicorn. Een reiskussen en knuffel in één, simpelweg geniaal!

Emoji Selfie Light: Bevestig deze lachebek-lamp op je telefoon en maak de beste selfies ooit.

Fjällräven Känken: Een heerlijke tas om mee te nemen op avontuur. En als Kaatje moe is, gaat ze even zitten, op het geheime ingebouwde kussen bijvoorbeeld. Ja dat lees je goed, deze tas heeft een ingebouwd zitje, superhandig. 

Light My Fire Firesteel: Als onze ‘liefde voor kamperen vonk’ nu nog niet overgeslagen is, dan is al onze hoop gevestigd op deze tool. Met deze vonkenmaker, krijgt je kleine Vrijbuiter elkkampvuurtje aan. Maar pas wel op in de buurt van het vuur, want vuur is heet! Bijvoorbeeld heet genoeg om broodjes op te bakken, yes!

Camelbak drinkfles: Van al dat in je eentje verdwalen, krijg je dorst. Met een vrolijke Camelback drinkfles heb je altijd drinken binnen handbereik. Zo’n drinkfles is trouwens ook veel beter voor het milieu dan al die pakjes drinken. Moeder Natuur zegt bedankt!

Coghlan’s insecten bewaardoosAls je een echte Freek Vonk wilt worden, moet je klein beginnen, bijvoorbeeld met insecten. Deze insecten bewaardoos heeft 3 aparte vakjes, zodat er geen insectenoorlog ontstaat.

Uitgelichte producten

50% korting
€ 39,99 € 19,99
50% korting
€ 19,99 € 9,99
70% korting
€ 89,99 € 26,99
70% korting
€ 84,99 € 25,49
50% korting
€ 12,99 € 6,49
€ 16,99

Naar overzicht

Een moment, we updaten jouw winkelmand!