Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Cadeaus om de host mee te verrassen!

18 november 2017


Heerlijke cadeaus voor de host

Type 4: Oma Hennie de host 

“Heerlijk oma Hennie” wordt er van de andere kant van de tafel geroepen. Oma Hennie, geboren gastvrouw als ze is, werpt vluchtig een blik over de tafel of iedereen nog wel tevreden kijkt en of de pannen nog gevuld zijn. “Fijn jongen”, roept ze terug. Het is altijd gezellig als de hele familie bij oma en opa komen eten. En van 3 dingen ben je altijd zeker: het eten smaakt heerlijk, er is altijd genoeg – meestal zo veel dat de hele buurt ook had kunnen komen en het is altijd gezellig bij Oma Hennie, de gezelligste oma van allemaal. Soms misschien iets te gezellig? 

Dat oma Hennie een goede host is, bewees ze zelf maar weer eens vorig jaar op de camping. Haar zoon en schoondochter stonden met hun 2 kinderen op een gezellige camping in Zuid-Limburg. Oma kwam met bomvolle auto vol eten – opa paste er nog maar net bij – gezellig een weekendje langs. De eerste avond werd er gebarbecued, natuurlijk onder leiding van oma. Toen een voorbijlopende campingganger “dat ziet er lekker uit” riep naar oma, kon ze het niet laten om de beste meneer even uit te nodigen “kom maar een worstje proeven, er is meer dan genoeg”. Daar zei de man geen nee tegen. Voor iedereen het door had, zaten er wel 10 mensen voor de tent, allemaal uitgenodigd door oma Hennie. Toen iedereen propvol zat van het heerlijke eten, legde oma de kaarten op tafel. Het was tijd voor een klaverjastoernooi; voor de mensen die het nog nooit gespeeld hadden, maakte ze een beginnerstafel. Het was een beregezellige avond, die tot in de late uurtjes doorging. Na het weekend kwamen er nog regelmatig campinggangers langslopen om een praatje te maken. Maar toen ze doorkregen dat oma Hennie alweer naar huis was, dropen ze snel weer af. Zonder oma Hennie was het toch niet hetzelfde.

Heerlijke cadeaus voor eeuwig gastvrije host:

Stacking Wine Glass Set: Wijn serveer je in een stijlvol glas: ook op reis! Deze makkelijk stapelbare glazen kunnen tegen een stootje en zien er toch chique uit, ideaal.

Rainbow Herbruikbare Rietjes: Deze milieuvriendelijke rietjes kun je hergebruiken en doen het heel goed in de limonade van de kinderen, maar misstaan ook zeker niet in een zomerse cocktail.

Wood Dimmer Light: De host weet het als geen ander: sfeer is alles. Deze stijlvolle lamp met dimmer valt niet voor niets binnen de categorie ‘sfeerverlichting’.

Stanley Happy Hour System: Hoe laat is het? Het is happy hour en de hoogste tijd voor een cocktail. Deze compacte, reisvriendelijke set heeft, op de ingrediënten na, alles wat je nodig hebt om een onvergetelijke cocktail in elkaar te zetten.

The Bastard Smoker Box: Een goede host weet dat je je gasten moet blijven verrassen, bijvoorbeeld met een heerlijk stuk gerookt vlees. Met deze box, die je vult met houtsnippers en tussen de kolen legt, krijgt vlees of vis een hele nieuwe smaakdimensie.

Tristar Funcooking: Gourmetten en gezelligheid zijn 2 woorden die (zeer terecht) altijd in één zin genoemd worden. Met dit 2.0 gourmetstel kan het zeker niet fout gaan; hij komt met een grillplaat, vlakke bakplaat en 8 pannetjes.

Winter BBQ Boek: Kun je barbecueën in de winter? Tuurlijk! Tenminste, volgens dit boek wel. Daar wil een goede gastvrouw of gastheer vast meer van weten.

Bag to Nature: Met deze set, kweek je zelf je eigen kruiden en groenten. Het leukste van dit allemaal is dat je ze waarschijnlijk zelf terugziet op je bord, kies dus geen dingen die je niet lust.

Donkey Vegetable cutter: “Hé wat een gekke groene worst, oh ik zie het al het is een courgette verkleed als worst.” Met deze creatieve groentesnijder met vleesmotief, snij je groenten in leuke originele vormen.

Spelletjes: Gezellig met z’n allen aan een grote tafel spelletjes spelen. Heerlijk! 


Naar overzicht

Een moment, we updaten jouw winkelmand!