Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Barbecueën is zo superleuk

31 mei 2017


Barbecueën is zo superleuk…

Speciaal voor vrouwen, dat klinkt natuurlijk totaal niet geëmancipeerd. We rijden allang zelf de auto naar de garage, verdienen de kost, zetten het vuil buiten. Koken graag en liefst lekker & gevarieerd. Maar op de een of andere manier is er ingeslopen dat de heren achter de BBQ staan. Gekkigheid natuurlijk. Want een fikkie stoken is heel erg leuk. En lekker buiten koken ook. Oók voor vrouwen.

Snel BBQ’en, dat kan niet

Bovendien is het de perfecte manier om te onthaasten want snel, snel... BBQ’en kan niet. Je steekt je vuurtje aan, schenkt jezelf een lekker drankje in, zet een muziekje op. Begint met de voorbereidingen voor een klein of een groot feestmaal en eet het daarna lekker op.

Binnen een uurtje klaar met voorbereiden

Ik vind dat buiten koken heel leuk, en alleen kilo’s vlees klaar maken met wat saus, brood en sla is af en toe natuurlijk best lekker. Maar het kan ook veel gevarieerder. Wat dacht je van vooraf een lekkere salade met gegrilde groenten en garnalen van de BBQ, dan een frisse couscoussalade met gegrilde visfiletjes of koteletjes met salsa verde en toe gegrilde perzikken met honing-yoghurtijs. Alles zelfgemaakt tot en met het ijs toe. En geloof me, als je niet meer dan 8 vrienden uitnodigt, hoef je hiervoor echt niet langer dan een uurtje in de keuken te staan.

Win een workshop BBQ’en

Dat kun je leren op de workshop die Vrijbuiter deze week verloot. Bij mij in mijn kookatelier aan de Sloterplas in Amsterdam. We gaan er echt een feestje van maken. In mijn zomerse BBQ boek ‘Koken op een vuurtje’ staan nog veel meer suggesties & tips om lekker te grillen met allerlei bijgerechten, decoratietips en suggesties voor drankjes.  Oók voor mannen ;-). En ook dat boek kan je winnen!
Dus meisjes, hup! De fik er in! 

DOE MEE 

X Mme Charlotte 

 

    

Fotografie Madame Charlotte: Saskia Lelieveld


Naar overzicht

Een moment, we updaten jouw winkelmand!