Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Barbecueën in stijl…

06 april 2018


Barbecueën in stijl… You grill girl! 

Supercliché maar waar: mannen spelen nu eenmaal graag met vuur. Haalt het de oermens in ze naar boven? Doen ze het omdat ze de barbecue of vuurkorf niet aan ons durven over te laten? Zelfs de mannen die normaal gesproken niet in de keuken staan, leven helemaal op wanneer Piet Paulusma het barbecueweer becijfert met een 9. Niks om over te klagen natuurlijk, maar wij vrouwen bij Vrijbuiter vinden wel dat het tijd is voor een wissel van de wacht. Wij staan deze zomer achter de grill! En we gaan het onszelf zo leuk en makkelijk mogelijk maken. Lees ons blog en laat je inspireren. Grillpower!

Allereerst: maak van je tuin een fortuin!

Als wij deze zomer de touwtjes in handen hebben, geven we eerst onze tuin een upgrade. Het liefst ‘hangen’ we natuurlijk op deze luxe loungeset van Castle Classics: de Apollo II. Superstijlvol en zit heerlijk, maar je hebt er wel een beetje tuin voor nodig. Ga je liever voor een hoge eettafel met stoelen? Kijk dan eens naar de Palermo 210 van Sens-Line, deze aluminium tafel met glazen blad staat overal bij. Heb je nog prima tuinmeubels, maar wil je de boel wat opfleuren? Dan zijn de tuinkussens van Madison heel geschikt. Of deze felgekleurde, elegante parasol: De Madison Cyprus!

En dan… Hoe gaan we grillen? 

Natuurlijk niet op een ouderwetse barbecue. Wij vrouwen grillen in stijl! Heb je al eens kennis gemaakt met de LotusGrill? Dat is een kolenbarbecue in een lekkere felle kleur, die slechts 4kg weegt en superveilig is in gebruik. En wat helemaal mooi is? Je kunt zelf eenvoudig de temperatuur regelen. En met de bijgeleverde brandpasta heb je deze bbq razendsnel aan de praat en hij rookt niet. Barbecue je liever met briketten en vind je dat aansteken ook altijd zo’n ding, neem dan de Brikettenstarterset van Weber. Daarmee krijg je elke barbecue in een mum van tijd gloeiend heet. 

Groter geschut nodig?

Kan! Met de nieuwe generatie barbecues hoeven we ons niet meer te beperken tot het grillen van vlees. We roken, bakken, braden en stoven de meest culinaire gerechten en maken op onze bbq zelfs de pizza’s klaar! Jij bent klaar voor een professionele buitenkeuken. Kijk dan eens naar de Traeger Pro 22, het is een parel voor in de tuin en hij is heel vriendelijk in gebruik. De Traeger steekt zichzelf aan en werkt op hardhouten pallets. Ondertussen regel je de temperatuur digitaal, en krijgt al het lekkers dat je klaarmaakt een authentieke houtsmaak!

Leuke gadgets om de mannen erin te luizen

Wij moderne vrouwen serveren geen lappen vlees, we zorgen voor een gevarieerd diner met veel groenten en lekkere salades. Ook als we achter de grill staan! Als jouw man al snel zijn lapje vlees mist, hebben we wel wat leuks om hem erin te luizen. Met deze Vegetable Cutters van Donkey laat je de gegrilde groente er gewoon uitzien als drumsticks en worstjes. Trapt hij er niet in? Gebruik dan het vernuftige Brandijzer van Assendelft en brand de woorden ‘WORST’ en ‘KIP’ er gewoon op. Misschien kun je ook af en toe iets liefs communiceren. 

En last but not least: Hoe zit het met de romantiek? 

Oh maar wacht even, als wij vrouwen achter de grill staan, dekken de mannen natuurlijk de tafel. Daar moeten we ze misschien even een handje bij helpen, bijvoorbeeld met het Flow serviesgoed van Mepal. De borden, kopjes en schalen hebben een prachtige print en kleden de tafel gezellig aan. Het servies is gemaakt van vrijwel onverwoestbaar melamine, wat gewoon in de vaatwasser mag. En voor de dames die tot hier zijn gekomen met lezen, nog een geheime tip: de Luminaid Spectra! Een super sfeervol lampje dat op zonne-energie werkt en van kleur verandert. Zelfs een man kan ‘m bedienen ;)

 

Gerelateerde producten

70% korting
€ 599,99 € 179,99
70% korting
€ 29,99 € 8,99
70% korting
€ 999,- € 299,70
70% korting
€ 12,99 € 3,89
50% korting
€ 19,95 € 9,97
vanaf € 5,99
70% korting
€ 28,99 € 8,69
26% korting
€ 29,99 € 21,99

Naar overzicht

Een moment, we updaten jouw winkelmand!