Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Als je het paashaasje bent

09 april 2020


Als je het paashaasje bent

‘Koud…’, je zet een stap richting de bloembak, ‘warmer’ en ja hoor! ‘Heet!’ Daar blonk een goud chocoladehaasje in een tulp! Met Pasen was je altijd op avontuur. In de tuin van opa en oma, in het bos, bij een paasvuur. Altijd trok je er samen op uit. Maar dit jaar zit dat er niet in. We zijn het (paas)haasje. Maar dat betekent niet dat we deze paasdagen niks avontuurlijks kunnen doen! Je bent paashaas of je bent het niet, toch?

Paasbest, paasbinnen

Ga met Pasen alsjeblieft niet gewoon aan de keukentafel een gekookt eitje zitten eten. Maak het paasontbijt bijzonder. Probeer een nieuw recept (gevulde eieren? Zelf gemaakte paasstol?), een bijzondere koffie of zelf-geperst sapje en ga uitgebreid tafelen. Dat kan natuurlijk aan een mooi gedekte paas-tafel – inclusief paastak, mooi servies, servetjes en noem maar op - maar dat hoeft niet. Picknick op de grond van de woonkamer of in een zelf gebouwde tent op zolder, of ontbijt op bed!
En na het ontbijt is Pasen nog maar net begonnen. Heb je kids? Dan kan je OVERAL eieren verstoppen! In een laars, het laatje van de wasmachine, de brievenbus of tussen de planten (tip van de ervaringsdeskundige: wel even tellen hoeveel eieren je terug moet vinden). Of laat iedereen in zijn of haar eigen kamer eieren verstoppen die de rest mag zoeken. En vervolgens mag je je (chocolade)eieren opeten tijdens een potje kaarten. Potje gewonnen = eitje eten! 

 

Op het balkon

Heb je een balkon? Mooi. Dit wordt een paasparadijs! Paastakken neerzetten en alles versieren (kuikentjes aan je stoelen, konijnenpantoffels aan). Hier gaat het gebeuren. Koelbox erbij, verse jus erin. En dat paasontbijt? Dat eet je hier niet alleen, dat máák je hier. Gaspitje op tafel en voor je het weet, zit je heerlijk aan een gepocheerd eitje. Een balkon leent zich ook perfect voor paasspelletjes. Natuurlijk kan je hier eieren verstoppen (stuur de ander(en) gewoon even naar binnen en dan om de beurt zoeken), maar misschien is het nog wel leuker om een wedstrijdje ei-drop te houden: ieder een rauw ei, en dan een soort harnas bouwen met wc-rollen, rietjes en karton. Van het balkon laten vallen en degene van wie het ei heel blijft, wint! Wel even ‘VAN ONDEREN!’ roepen, hè?

 

In de tuin

Hebben jullie nog steeds geen tent gebouwd? Doe het dan voor Pasen! Leuk voor het paasontbijt en om bord- of kaartspellen in te spelen. Je hebt alleen wat lakens, stokken, touw en knijpers nodig (of gewoon een kant-en-klaar model). En die paastak? Die staat gewoon al in je tuin. Versier een boom of struik en verstop zoals altijd de eieren. Ja, óók als je geen kids hebt. Mag het wat uitdagender? Zet letters op de eieren waar een woord van gemaakt moet worden, of verstop 2 kleuren eieren en maak 2 teams die zo snel mogelijk alle eieren van hun kleur moeten vinden. Daarna lekker de BBQ aan en aan het einde van de dag een eigen paasvuur in de houtkachel of vuurkorf.
 

Oost, west, thuis (paas) best

Voor de avontuurlijke paashaas!

10% korting
€ 49,99 € 44,99
37% korting
€ 39,95 € 24,99
€ 249,99 € 239,99
25% korting
€ 79,99 € 59,99
32% korting
€ 129,99 € 87,99
10% korting
€ 299,95 € 269,99
16% korting
€ 89,95 € 74,99
18% korting
€ 79,95 € 64,99
15% korting
€ 82,95 € 69,99
10% korting
€ 254,95 € 229,99
€ 69,99

Naar overzicht

Een moment, we updaten jouw winkelmand!