m.u.v. zware en grote artikelen

5 redenen waarom de Traeger dé buitenkeuken is voor grillende dames

02 juni 2017


5 redenen waarom de Traeger dé buitenkeuken is voor grillende dames

Als je dan toch het roer overneemt, wil je natuurlijk wel een beetje een knappe barbecue in je tuin hebben staan. Wij vrouwen van Vrijbuiter vroegen ons af wat nu dé buitenkeuken is voor grillende dames. De Traeger Pro staat hoog op ons lijstje. Waarom? 

1. Wij vrouwen hoeven niet zo nodig met vuur te spelen

We genieten er enorm van om lekker buiten te koken, maar dat gedoe met aanmaakblokjes, een pomp en lampolie hoeft van ons niet zo. De Traeger Pro barbecue maakt het ons makkelijk, want hij werkt als een oven. Je gooit er kant en klare pellets in, stelt het aantal graden in en plaatst je vlees of groente op de plaat. Als je de barbecue aanzet, gloeit de elektrische ontsteker net zo lang op totdat de pellets vlam vatten. Een ingebouwde ventilator voorziet ze van zuurstof om efficiënt te blijven branden. Heb jij ondertussen de tijd om wat cocktails te bereiden en de tuin gezellig te maken.

2. Wij willen meer dan alleen een lap vlees

Het is niet voor niets dat wij altijd de salade maken, groentepakketjes bereiden en aardappels poffen. We zijn niet tevreden met alleen maar een lap vlees. De Traeger Pro is niet alleen geschikt om op te grillen, maar ook voor het roken, bakken, braden en stoven van allerlei lekkers. Dat komt omdat je de temperatuur van deze buitenkeuken heel precies regelt. De ingrediënten worden omringd door een hete, rokerige lucht, die ze van alle kanten gelijkmatig verwarmt. Dat biedt mogelijkheden voor originele recepten! Leuke tip: De pellets van Traeger zijn verkrijgbaar in allerlei smaken. Probeer de Cherry Pallets bijvoorbeeld eens, die geeft je vlees en groente een fruitige rooksmaak.

3. Wij hebben het geduld om te slowcooken

Het doel van de meeste mannen? Zo snel mogelijk de barbecue op temperatuur en de eerste spareribs op hun bord. Wij hebben niet zo’n haast als het op eten aankomt, bovendien hebben we nog veel om bij te praten en al een lekker cocktailtje bij de hand. De Traeger Pro heeft een handmatige controller waarmee je kiest voor de vaste standen smoke, medium of high. Als je hem op de laagste stand zet, of zelf een lage temperatuur kiest, heb je de mogelijkheid om te slowcooken. Heel anders dan het traditionele grillen en je hebt er wat geduld voor nodig, maar je gerechten zullen heerlijk garen en nog meer de authentieke rooksmaak meekrijgen. Het proberen waard! 

4. Wij kunnen uitstekend feestjes organiseren

Tuinfeestje? Grote kans dat onze mannen in paniek raken als er zoveel mensen komen eten. Wij niet hoor, we zijn uitstekende organisatoren en nog veel betere multitaskers, zeker als we weten dat we de Traeger tot onze beschikking hebben. Als je voor de grootste variant gaat, de Traeger Pro 34, heb je een grilloppervlak van maar liefst 86cm bij 48cm en een extra plaat die nog eens de helft van die ruimte benut. Volledig gevuld met pellets, blijft hij tot wel 8 uur branden. Dat biedt mogelijkheden voor gezellige etentjes met grote groepen vrienden en familie.

5. Wij zijn toch ook wel een beetje gevoelig voor looks

De Traeger Pro is niet alleen veelzijdig en makkelijk in gebruik, hij ziet er ook gewoon stoer uit. Met deze barbecue grill jij in stijl. Het is een moderne buitenkeuken gestookt op hardhouten pellets, maar dan met de robuuste looks van een 18e-eeuwse stoommachine. Ook fijn, de Traeger heeft een onderstel met wielen, dus je rolt hem zo de tuin in en bergt hem ook eenvoudig op in de schuur. Zo blijft hij lang mooi! Heb je geen ruimte om de Traeger Pro binnen te zetten, geen probleem, er is ook een Traeger hoes verkrijgbaar die hem beschermt tegen de elementen. 
 

Winactie: een grillige avond voor 2

Geef ons door waarom jij wel wat grillpower kunt gebruiken en win het boek 'Koken op een vuurtje', of nog beter: een gratis workshop barbecueën voor 2 met Madame Charlotte! Laat je onderdompelen in nieuwe grilltechnieken, lekkere bbq-recepten, creatieve versiersels, fijne muziek en nog betere cocktails. Het wordt een onvergetelijke dag, op 15 juli van 15.00 tot 21.00, geheel verzorgd, op een prachtige locatie in een jachthaven in Amsterdam. Girls only, uiteraard ;)

DOE MEE 

 


Naar overzicht

Vrijbuiter NL
8,5 10 11330

Een moment, we updaten jouw winkelmand!