4 weekenden vol Kampeer & Outdoorinspiratie!

20 januari 2020


Vrijbuiter Kampeer & Outdoorbeurzen 2020: nu 4 locaties!

Outdoor- en kampeerliefhebbers opgelet: deze winter organiseert Vrijbuiter maar liefst 4 weekenden waar je als bezoeker overgoten wordt met outdoor- en kampeerinspiratie! De weekenden staan volledig in het teken van kampeer- en outdooractivieiten voor jong & oud! Neem dus gerust je kinderen mee, want zij zullen zich geen moment hoeven te vervelen!

vrijbuiter kampeer en outdoorbeurs

Wanneer en waar zijn de beurzen?


Meld je hier gratis aan voor jouw favoriete event op Facebook en nodig ook jouw vrienden of familie uit.

Wat staat je te wachten?

Houd je vast. Per beurslocatie verwachten we een ongelofelijk aantal aan bezoekers. De Vrijbuiter Kampeerbeurs is een begrip in de kampeer- en outdoorwereld. Uiteraard staat er een groot en gevarieerd aanbod aan campings voor je klaar. Zij vertellen je graag over alle ins & outs op kampeergebied. Heb je na de overdosis aan inspiratie even behoefte aan wat anders? Leun even achterover bij het beurstheater of laat alles even op je inwerken onder het genot van een hapje en drankje op het terras volledig aangekleed in vakantiesferen. Voor de actievelingen onder ons: je kunt ook deelnemen aan diverse workshops. Als klap op de vuurpijl is er dit jaar wederom een groot prijzenfestival waarin je als bezoeker kansmaakt op (door de campings aangeboden) mooie prijzen, arrangementen of zelfs complete overnachtingen! 

Nu even op een rijtje:

  • Camping Info Markt met > 50 campingstands
Bekijk hier alle deelnemende campings per beurs!
  • Info Caravan & Camper verhuur/verkoop/onderhoud
  • Prijzenfestival met 150 mooie kampeerprijzen!
  • De nieuwste collecties van grote outdoormerken
  • Tal van beursaanbiedingen en primeurs
  • Vermaak voor de kids
  • Food & drinks in de eettent
  • Gratis toegang en parkeren!


Zo. Genoeg redenen om bij één of meerdere beurzen een kijkje te nemen. Binnenkort zijn op deze pagina ook de complete lijsten in te zien waarop alle aanwezige campings en exposanten staan vermeldt. Alvast alle succes en veel plezier! 

Welke campings staan er op de Kampeer & Outdoorbeurs?
Benieuwd naar welke campings je kunt tegenkomen op de beurs? Download hier de volledige lijst met campings. Je ziet hier welke campings op welke beurs staan.
 

Praktische informatie

Entree is gratis! Kom je met de auto? Je kunt gratis de auto voor de deur parkeren. Op alle locaties is er een groot parkeerterrein aanwezig. Ook met het OV zijn de locaties goed bereikbaar. Bekijk hier een overzicht van alle adressen. Neem de kids ook gerust mee, er zal genoeg vermaak voor hun aanwezig zijn. We hopen je snel te zien op de Kampeer & Outdoorbeurs 2020!

Naar overzicht

Een moment, we updaten jouw winkelmand!