Winkelen op afspraak. Begin je avontuur goed, laat je adviseren door een expert.
Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Inklapbare campingtafels

Inklapbare campingtafels

Met een van deze inklapbare campingtafels zitten jij en je gezin ook op de camping gezellig aan tafel te eten. Want dat is toch eigenlijk wel het ultieme campinggevoel! Meer informatie
Doordat deze tafels inklapbaar zijn, zijn ze ideaal om mee te nemen, maar zijn ze ook thuis makkelijk op te bergen. Zo heb je ook altijd een extra tafel in de buurt voor een etentje of feestje in de tuin.
 
Tafeltje dekje
Zoals je gewend bent van Vrijbuiter is ons aanbod in een essentieel kampeer-item als deze zeer gevarieerd. Zo hebben we mooie tafels gemaakt van bamboe, staal, aluminium… noem het maar op. Voor het echte picknick gevoel hebben we zelfs tafels met eraan bevestigde stoeltjes. Zo zit je met de hele familie in no-time gezellig de picknickmand leeg te snoepen.
 
Materiaal en gewicht
De verschillen tussen de tafels zit hem vooral in het materiaal en het gewicht. Een tafel van aluminium en polyester weegt nog geen pak melk, wat hem zeer geschikt maakt om ook mee te nemen tijdens een fietstocht door de omgeving. Een tafel met een frame van staal geeft je echter weer wat meer stevigheid en ruimte. En over stevigheid gesproken, veel van de tafels zijn per poot verstelbaar, zodat ook op een oneffen kampeerplek de tafel stevig en zonder gewiebel staat.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!