Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Icepeak winterjassen heren

Icepeak winterjassen heren

In een Icepeak winterjas voor heren loop je niet alleen extreem goed beschermd de deur uit, je bent erin ook gewoon een stijlicoon. Bescherming van het hoogste niveau, ook als de temperaturen dat bepaald niet zijn. Meer informatie
Winterjassen van Icepeak zijn gemaakt om jou optimaal te beschermen en je daarbij maximale bewegingsvrijheid te bieden. Dat klinkt als een fantastische combinatie, en dat is het ook.
 
Finse topkwaliteit
Icepeak is een jong merk (est. 1996 in Finland) en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde speler. Een Icepeak winterjas voor heren beschermt je tegen de kou en laat niets door, behalve de frisse lucht die je nodig hebt om te ademen. Ga je een flinke trekking tegemoet of lekker op wintersport? Met Icepeak blijf je warm. Ze zijn ervoor gemaakt.
 
Passende bescherming
Maar ook in het ‘gewone’ leven doet een Icepeak winterjas z’n werk. Naar jóúw werk bijvoorbeeld. Voor jou geen OV of auto als dat niet nodig is. Gewoon de buitenlucht in. Daar voel jij je thuis, en je Icepeak jas ook. Kijk snel in onze collectie Icepeak winterjassen voor heren om jouw winterse garderobe de bescherming te geven die erbij past.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!