Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Icepeak winterjassen dames

Icepeak winterjassen dames

Er warmpjes bij lopen en tegelijkertijd goed voor de dag komen, is wat een Icepeak winterjas voor dames doet. Kleuren die je doen bruisen. Prints die je doen shinen, zelfs tijdens een koude wintersport. En natuurlijk goed beschermd in weer en wind. Meer informatie
Gemaakt om te presteren
In een winterjas van Icepeak ben jij voorbereid op flink wat kou dit seizoen. En waar je dat ook tegenkomt, in de stad, op de piste of op een winterse hike of trekking: je Icepeak winterjas is jouw beste gezelschap. De technisch hoogwaardige afwerking en materialen van dit Finse outdoormerk zorgen voor een ongeëvenaarde bescherming tegen de elementen buiten terwijl ze het comfort binnenin de jas op een hoog peil houden. Een beetje presteren in je Icepeak winterjas is dus geen enkel probleem. Sterker: ze zijn er voor gemaakt. Net als jij.
 
Buiten voel jij je thuis
Maar ook in het ‘gewone’ leven doet een Icepeak winterjas z’n werk. Naar jóúw werk bijvoorbeeld. Voor jou geen OV of auto als dat niet nodig is. Gewoon de buitenlucht in. Daar voel jij je thuis en je Icepeak jas ook. 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!