Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Icebreaker t-shirts

Een goed t-shirt is een essentieel kledingstuk tijdens zomerse activiteiten. Maar ook in de winter is een goed basislaag erg belangrijk. Meer informatie
Door de juiste keuze blijf jij comfortabel doen wat je leuk vindt. Door het ruime assortiment aan kleding bij Vrijbuiter vind jij gegarandeerd wat je zoekt. Mooie felle kleuren en mooie ontwerpen laten jou weer shinen deze zomer.
 
Wat ga je doen?
Als je gaat wandelen in warm weer is een sneldrogend polyester shirt handig. Veel gebruikt onder backpackers en met goede redenen. Het zit lekker, droogt erg snel en is erg goedkoop. Het gaat wel snel stinken als je veel zweet. Een andere variant is merino wol, deze heeft eigenschappen van wol maar prikt niet zo. Het houdt je warm en droog doordat het zweet makkelijk naar buiten laat verdampen. Daarnaast stinkt het een stuk minder dan polyester. En het blijft de isolerende werking houden als het nat is. Laat onze medewerkers je adviseren over de goede keuze van kleding. Slecht weer bestaat immers niet, slechte kleding wel!
 
Merino wol
Sinds 1995 is Icebreaker al producent van allerlei soorten kleding. Destijds waren al hun kleren gemaakt van synthetisch materiaal. Nu hebben ze ook merino-wol kleding. Dit is een erg populaire stof onder buitenliefhebbers. Icebreaker vindt dat wij met zijn allen deel zijn van en veel kunnen leren van de natuur.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!