Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Hanwag wandelschoenen

Hanwag wandelschoenen

Of je nou op de Veluwe loopt of door de Schotse Hooglanden, goede schoenen maken dit een stuk aangenamer. Met de Hanwag wandelschoenen collectie van Vrijbuiter trek jij straks de stoute schoenen aan. Meer informatie
Unieke pasvorm
Door de unieke pasvorm van de Hanwag schoenen is er voor elke outdoor liefhebber een passende schoen. Van schoenen voor een lekkere stadswandeling tot schoenen voor zeer intensieve wandelingen in de bergen. Zwaar- of licht bepakt, één of meerdere dagen, in droge of natte gebieden. Voor elke tocht heeft Vrijbuiter wel een model in het assortiment. Op deze manier ben je als wandelaar nog zekerder dat je de juiste schoen koopt.
 
Hanwag
Hanwag produceert sinds 1921 in Vierkirchen berg-en trekkingschoenen van hoge kwaliteit, ambachtelijke perfectie en voortdurende innovatie. Sindsdien zijn ze bekend geworden door hun kwalitatieve schoenen. Dit maakt ze nog steeds tot een van de favorieten van veel wandelaars.
 
Let op!
Let bij het aanschaffen van wandelschoenen op de hoogte, pasvorm en type. En ga je voor kunststof of leer? En waar ga je lopen? Vrijbuiter helpt je graag bij het vinden van de juiste schoenen. Alles ligt namelijk op loopafstand, als je de tijd maar hebt!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!