Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Hanwag wandelschoenen dames

Hanwag wandelschoenen dames

Hanwag wandelschoenen voor dames bieden de juist bescherming en stabiliteit bij welke beklimming dan ook. Of dat de brug om de hoek is, een lange wandeling op de Veluwe of meerdaagse hike op de Himalaya: Hanwag heeft de juiste wandelschoen voor jouw behoefte. Meer informatie
Voor elk terrein een schoen
Bedenk van te voren welk wandelterrein voor jou van toepassing is. Een categorie A schoen die geschikt is voor de Veluwe is een stuk soepelere en flexibeler dan een stugge categorie B schoen die gemaakt is voor het hooggebergte. Naast het wandelterrein, zijn er meerdere keuzes te maken. De schoenen van Hanwag hebben diverse eigenschappen. Kies voor een outdoorschoen die volledig waterdicht is, een wandelschoen die extra ademend is of een model met een bredere leest. Welke wandelschoen je ook zoekt, onze voetexperts hebben de beste Hanwag wandelschoenen voor dames geselecteerd.
 
Ijzersterke belofte
Hanwag garandeert langdurig wandelplezier en hoge kwaliteit. Hoe ze die belofte waarmaken? Bij veel modellen heeft Hanwag het extra eenvoudig gemaakt de zool te vervangen. Zodat je na eindeloos veel wandelmeters niet een nieuw model hoeft te kopen, maar makkelijk de zool vervangt bij een schoenmaker.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!