Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Hanwag Tatra wandelschoenen

Hanwag Tatra wandelschoenen

De Tatra van Hanwag is een B/C-wandelschoen en in verschillende uitvoeringen voor heren en dames bij ons te vinden. De Tatra is perfect gezelschap op lange, veeleisende wandelingen en trekkings door uitdagend en bergachtig terrein. Meer informatie
Over Hanwag
De geschiedenis van Hanwag gaat al bijna een eeuw terug. In 1921 startte de Duitse Hans Wagner z’n eerste schoenmakerij in het Beierse Vierkirchen. Hier vind je nog steeds het hoofdkantoor van dit inmiddels onvolprezen outdoor schoenenmerk. Grappig weetje: Hans’ broer Lorentz startte rond dezelfde tijd ook zijn eigen vakwinkel met een inmiddels net zo forse naam: Lowa. Schoenmaken zit de Wagners dus behoorlijk in het bloed en daar maken we bij Vrijbuiter dankbaar gebruik van!
 
De Tatra
Hanwag’s Tatra is een duurzame en stevige wandelschoenen-lijn voor veeleisende wandelingen door uitdagend en bergachtig gebied. Ze zijn gemaakt van nubuckleer, al dan niet in combinatie met GORE-TEX (GTX), wat de schoen volledig waterdicht maakt. Voor alle modellen geldt dat ze ongelooflijk duurzaam en slijtvast  zijn. Hanwags zijn zelfs zo duurzaam dat ze gemaakt zijn om vaker dan eens een nieuwe zool te krijgen. Zo gaan ze extra lang mee. Net als Hanwag zelf.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!