Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Hanwag Banks GTX wandelschoenen

Hanwag Banks GTX wandelschoenen

De Hanwag Banks GTX zijn waterdichte wandelschoenen die met veel zorg en kennis zijn gemaakt. Het outdoormerk Hanwag staat al jaren aan de wandelbergtop wat betreft schoenen, en weet precies waar jij behoefte aan hebt. Meer informatie
Volledig waterdicht
De GTX uitvoering betekent dat alle wandelschoenen volledig waterdicht zijn. En met volledig waterdicht bedoelen we ook echt volledig waterdicht. Dat is prettig als je in de natte Schotse hooglanden loopt of een vreugdedans in een waterplas wilt doen. De Gore-tex voering zorgt er namelijk voor dat het water geen weg naar binnen vindt.
 
Hanwag Banks GTX voor iedereen
De Hanwag Banks GTX wandelschoenen zijn er in veel verschillende varianten. Dames en herenmodellen, maar ook een verschil in leest, de Wide varianten zijn namelijk gemaakt voor bredere voeten. Toch is er een grote overeenkomst: alles Banks GTX wandelschoenen zijn van zeer hoge kwaliteit en bieden de gewenste comfort en grip op diverse ondergronden. Bekijk ook welke categorie wandelschoen je belangrijk vindt, die is te vinden in de uitgebreide productomschrijving.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!