Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Grote tenten

Grote tenten

We durven wel te zeggen dat wel álles, maar dan ook echt álles weten over grote tenten en kamperen. Tenten heb je in alle soorten en maten. En als je nét even wat meer ruimte nodig hebt, kun je bij onze assortiment grote tenten terecht. Wij hebben een breed aanbod van 3-, 4-, 5- en 6-persoons tenten. Meer informatie
21% korting
€ 189,99 € 149,99
Alle merken onder één dak
Wij hebben alle kwaliteitsmerken in huis, zoals De Waard, Coleman, Vrijbuiter Outdoor en Redwood. Onze experts hebben deze merken gekozen omdat de prijs-kwaliteitverhouding van de grote tenten uitstekend is, en de merken bekendstaan om hun degelijkheid en robuustheid. Ook maken we zelf tenten voor onze eigen merken. We luisteren goed naar jouw wensen en zorgen ervoor dat we voor elke behoefte een fijne en praktische grote tent hebben.
 
Doel vakantie
Onze grote tenten bieden oplossingen voor verschillende wensen. Bij gezinstenten voor langere kampeerperiodes moet je vooral bij een katoenen tent van een merk als De Waard zijn. Ga je veel trekken, dan ga je voor een lichtgewicht polyestertent. Maar let ook op de vorm: de klassieke piramidevorm en de modernere tunneltent. Elke vorm grote tent heeft zo z'n voor en nadeel: de piramidetent is gezellig met de hoekvormen, en de tunneltent heel praktisch in te delen omdat deze vrij is van stokken. Wat je ook wilt, bij ons ben je aan het goede grote tent-adres!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!