Helaas is het nu niet mogelijk om online te bestellen.
Vrijbuiter Gouda en Zaandam zijn weer open!
Grisport wandelschoenen heren

Grisport wandelschoenen heren

Bij Vrijbuiter vind je gegarandeerd een Grisport wandelschoen voor heren die aansluit bij je buitenlevensstijl en wensen. Of je nu een tocht maakt door de stad, bossen of bergen, Grisport heeft een schoen die je past.  Lees meer
26% korting
€ 74,99 € 54,99
28% korting
€ 69,99 € 49,99
23% korting
€ 129,99 € 99,99

Altijd de juiste wandelschoenen

Hier moet je op letten bij de aanschaf van nieuwe wandelschoenen

Lees meer
20% korting
€ 74,99 € 59,99
  • De grootste in camping en outdoor
  • 14 dagen gratis retourneren
  • 2 prachtige Megastores
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 15,-
  • Meer dan 20.000 producten
27% korting
€ 109,99 € 79,99
Kijk snel welke schoen de beste fit is voor jouw activiteiten en bestel ze online, of kom even proefwandelen in een van onze megastores.
                                                                   
Wandelen, hiken of trekken
Bij Vrijbuiter hebben we een enorme collectie Grisport wandelschoenen voor heren. Lage, middelhoge en hoge modellen. De wandelschoenen van Grisport zijn te verdelen in wandelschoenen, hikingschoenen en trekkingschoenen. Elke schoen heeft zo zijn eigen details en ze variëren in stevigheid en gewicht. De ene schoen geeft wat meer demping en wat meer grip. Terwijl de andere lichter is aan je voet en meer snelheid en flexibiliteit biedt. 
 
Robuuste schoenen
De wandelschoenen van Grisport voor heren zijn ontworpen voor de natuurliefhebber. Mooie, degelijke en robuuste modellen die tegen een stootje kunnen. Bij Vrijbuiter hebben we hebben we modellen van leer, maar ook kunststof uitvoeringen. Waterafstotende en zelfs volledige waterdichte modellen. Er zit vast een wandelschoen voor je bij.
Vrijbuiter NL
0 10 0

Een moment, we updaten jouw winkelmand!