Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Grisport wandelschoenen dames

Grisport wandelschoenen dames

Met de wandelschoenen van Grisport voor dames ga je goed voorbereid op pad. Want: wandelschoenen vormen de basis van je wandeluitrusting. Meer informatie
Een goede wandelschoen is echt het fundament van jouw wandelplezier en -prestaties. En dit hebben ze bij Grisport heel goed begrepen.
 
Made in Italy
Grisport is in 1977 door de Italiaanse broers Grigolato opgericht als gespecialiseerde producent van handgemaakte schoenen. Handmade in Italy dus. Inmiddels zijn de handen vervangen door een machinepark, in een fabriek die door eigen zonnepanelen van stroom wordt voorzien. Goed gevoel: check. Onveranderd is het gebruik van hoogwaardige materialen en technologieën, voortdurende innovatie en het streven naar het ultieme draagcomfort en de beste pasvorm.
 
Design voor ieder terrain
Deze uitgangspunten en het typisch Italiaans oog voor stijl leveren fantastische wandelschoenen voor dames op, waarvan wij er een heleboel in onze collectie hebben opgenomen. Van lichte, flexibele wandelschoenen voor mooie meters over vlak en iets onverhard terrein tot robuuste bergschoenen voor maximale ondersteuning, bescherming en demping op ruig terrein en in winterse omstandigheden. 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!