Helaas is het nu niet mogelijk om online te bestellen.
Openingstijden Gouda en Zaandam.
Grisport wandelschoenen dames

Grisport wandelschoenen dames

Met de wandelschoenen van Grisport voor dames ga je goed voorbereid op pad. Want: wandelschoenen vormen de basis van je wandeluitrusting. Lees meer
26% korting
€ 74,99 € 54,99
28% korting
€ 69,99 € 49,99
23% korting
€ 129,99 € 99,99

Altijd de juiste wandelschoenen

Hier moet je op letten bij de aanschaf van nieuwe wandelschoenen

Lees meer
  • De grootste in camping en outdoor
  • 14 dagen gratis retourneren
  • 2 prachtige Megastores
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 15,-
  • Meer dan 20.000 producten
27% korting
€ 109,99 € 79,99
Een goede wandelschoen is echt het fundament van jouw wandelplezier en -prestaties. En dit hebben ze bij Grisport heel goed begrepen.
 
Made in Italy
Grisport is in 1977 door de Italiaanse broers Grigolato opgericht als gespecialiseerde producent van handgemaakte schoenen. Handmade in Italy dus. Inmiddels zijn de handen vervangen door een machinepark, in een fabriek die door eigen zonnepanelen van stroom wordt voorzien. Goed gevoel: check. Onveranderd is het gebruik van hoogwaardige materialen en technologieën, voortdurende innovatie en het streven naar het ultieme draagcomfort en de beste pasvorm.
 
Design voor ieder terrain
Deze uitgangspunten en het typisch Italiaans oog voor stijl leveren fantastische wandelschoenen voor dames op, waarvan wij er een heleboel in onze collectie hebben opgenomen. Van lichte, flexibele wandelschoenen voor mooie meters over vlak en iets onverhard terrein tot robuuste bergschoenen voor maximale ondersteuning, bescherming en demping op ruig terrein en in winterse omstandigheden. 
Vrijbuiter NL
0 10 0

Een moment, we updaten jouw winkelmand!