Winkelen op afspraak. Begin je avontuur goed, laat je adviseren door een expert.
Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Grillpower! Voor vrouwen die van grillen houden.

Deze zomer doen we het anders. We flippen niet alleen de hamburgers, maar ook de rollen. Jullie mannen mogen misschien nog de kolen aansteken, wij vrouwen staan achter de grill! In onze winkels hebben we het al even uitgeprobeerd en man man man, wat gaat dat goed. We zijn toch nét wat sneller, creatiever, geduldiger, preciezer, beter in multitasken… Weet je wat! Die kolen doen we voortaan ook wel zelf. 

Ben jij ook zo’n grillgirl? Volg ons dan de hele week op Facebook en houd onze website in de gaten! We geven je tips, recepten en je maakt kans op leuke prijzen!

You grill girl!

Bij Vrijbuiter geven we de grill to the girls! En dat doen we met niemand minder dan Madame Charlotte, dé vrouwelijke bbq-guru van Nederland. Chefkok Charlotte kookt het liefste buiten, op een zelfgestookt vuurtje en met een lekkere cocktail erbij. Daarover schreef ze onder andere de bestseller ‘Koken op een Vuurtje’. Deze zomer geeft ze een aantal van die boeken weg én nodigt ze jullie ook nog eens uit om met haar te komen grillen!

Winactie: een grillige avond voor 2

Vanaf zaterdag 3 juni maak je via onze Facebook-pagina kans op een gratis workshop! Geef ons door waarom jij wel wat grillpower kunt gebruiken en win het boek, of nog beter: een gratis workshop barbecueën voor 2 met Madame Charlotte! Laat je onderdompelen in nieuwe grilltechnieken, lekkere bbq-recepten, creatieve versiersels, fijne muziek en nog betere cocktails. Het wordt een onvergetelijke dag, op 15 juli van 15.00 tot 21.00, geheel verzorgd, op een prachtige locatie in een jachthaven in Amsterdam. Girls only, uiteraard ;)

Houd onze website en Facebook-pagina dus in de gaten de komende dagen!

 

Grillen maar!

40% korting
€ 136,49 € 81,89
40% korting
€ 329,99 € 197,99
28% korting
€ 139,99 € 99,99
70% korting
€ 999,- € 299,70
40% korting
€ 89,99 € 53,99

Een moment, we updaten jouw winkelmand!