Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Gore-Tex wandelschoenen

Gore-Tex wandelschoenen

Een wandelschoen met een Gore-Tex voering biedt de beste bescherming tegen water en behoudt tegelijkertijd optimaal comfort. De techniek is wereldwijd bekend, niet voor niks wordt Gore-Tex gebruik bij gerenommeerde merken om aan de hoge kwaliteit en veeleisendheid van wandelaars te voldoen.  Meer informatie
Een wandelschoen met Gore-Tex is gegarandeerd volledig waterdicht!
 
Techniek: microlagen voor optimaal comfort
Naast de waterdichte eigenschappen zijn wandelschoenen met Gore-Tex ook winddicht en hebben ze een optimaal ademend vermogen. Gore-Tex is niet één materiaallaag, maar een textiel van verschillende micro-lagen waardoor je voeten niet verstikken. Na een uitgebreide wandeling kan je daarom met gerust hart een vreugdedans doen in een waterplas. Je zult zien dat je met droge voeten uit de wandelschoenen stapt.
 
Gore-Tex voor iedereen
Onze schoenexperts weten de juiste merken te koppelen aan de gewenste technieken. Het assortiment staat vol met wandelschoenen die het Gore-Tex membraan bezitten en geschikt zijn voor de meest uiteenlopende hikes, wandelingen of meerdaagse en veeleisende wandeltochten. Kijk gerust in ons uitgebreide assortiment.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!