Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Gore-Tex wandelschoenen dames

Gore-Tex wandelschoenen dames

Regenplassen en modderpoelen zijn geen partij voor onze dames wandelschoenen met de Gore-Tex techniek. Goed schoeisel is essentieel voor een wandeling of citytrip, en met topmerken als Meindl, Hanwag en Lowa zit jouw perfect fit vast en zeker in ons assortiment. Meer informatie
Laag en licht of hoog en stevig?
Wat voor schoen je wilt hebben is natuurlijk vooral afhankelijk van waar je hem voor nodig hebt. Tijdens een dagtripje naar je favoriete shopstad wil je waarschijnlijk een wat lagere en lichtere schoen, terwijl je bij het bedwingen van een woest gebergte de extra stevigheid van een wat hogere en zwaardere schoen zoekt.
 
Zorgeloos in de plassen stampen
Waar je ook van plan bent heen te trekken, natte voeten zijn natuurlijk uit den boze. Omdat al deze wandelschoenen zijn uitgerust met Gore-Tex (GTX) hoef je je daar geen moment druk om te maken. Gore-Tex is een soort heel dun membraan van kleine gaatjes. Zo klein dat water er niet doorheen komt, hoe hard het ook probeert. Maar de wat kleinere luchtdeeltjes lukt dat wel, waardoor je voeten toch kunnen ademen. Het beste van beide werelden!
 
Kom passen!
De Gore-Tex wandelschoenen voor dames zijn schoenen waar je in gezien wilt worden. Sportief, stevig en hip, komt vooral even langs om te passen in een van onze filialen. Zeker weten dat je jouw nieuwe voetenvriend gaat vinden.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!