Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Gietijzeren barbecues

Gietijzeren barbecues

Met een gietijzeren barbecue beleef je het hele jaar veel barbecue plezier op je kampeervakanties. Waarom kiezen voor een gietijzeren barbecue? Meer informatie
De echte bbq-liefhebber weet het. Het grillrooster of de grillplaat zijn de meest essentiële delen van je barbecue. En gietijzer houdt de warmte langer vast waardoor je je gerechten heel geleidelijk kunt verwarmen. Bij Vrijbuiter hebben we een mooie collectie barbecues die goed van pas komen als je lekker buiten wilt grillen.
 
Voor de echte buitenchef
Gietijzeren is zeer geschikt voor het bbq-en van vele gerechten. Vooral sappige steaks maak je het beste klaar op het gloedhete rooster van een gietijzeren barbecue. Doordat gietijzer hitte langer vasthoudt, heb je dus ook minder brandstof nodig. Het materiaal is bovendien erg sterk en duurzaam. Nadeel is dat je gietijzer iets vaker moet schoonmaken in vergelijking met roestvrijstaal bijvoorbeeld, en dat het gewicht iets hoger is.
 
Van buitenkeuken tot draagbaar model
Van draagbare modellen tot complete buitenkeukens. Met topmerken als Weber, Outdoorchef en campinggaz hebben we vast een gietijzeren barbecue waar jij je op kunt uitleven. Bestel je barbecue direct online of kom langs in één van onze winkels.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!