Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Gasflessen

Vol gas, althans, de gasfles vol. Want ook op de camping wil je kokkerellen, skottelbraaien en een culinair hoogstandje op tafel zetten. Oké, natuurlijk staat de BBQ nog steeds op een eenzaam hoog podium, maar ook die heeft baat bij een goede gasfles.  Meer informatie
En als we het dan toch over gasflessen hebben, laten we dan gelijk wat woorden als betrouwbaar, duurzaam en vooral veilig noemen.
 
Daar zit geen luchtje aan
Je wilt het hebben, maar niet ruiken. Je wilt je BBQ, kookstel of skottelbraai natuurlijk snel en vooral zo veilig mogelijk aansluiten. Dat doe je met precies de juiste en beste gasflessen. Kies je voor eenmalig gebruik of voor een hervulbare variant? Beiden hebben zo hun eigen voordelen. Het allerbelangrijkste is dat jij je kookkunsten in mum van tijd aan de hele camping staat te showen.
 
Voor elke chef een fles
Vrijbuiter heeft alle soorten en merken gasflessen voor iedere tuin- of campingchef. Met de juiste leidingen, gasfittingen en verloopjes erbij ben jij klaar om te vlammen! Dus chef, kom maar op met die amuses, eenpansgerechten en viergangendiners. Wij zien de uitnodiging graag tegemoet.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!