Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Fjällräven t-shirts

Met T-shirts van Fjällräven zie jij er straks weer flitsend uit. Tijdloze ontwerpen brengen de echte scandinaviër in jou naar boven. Daarnaast koop je verantwoord bij het kopen van Fjällräven kleding.  Meer informatie
Ze willen jou op verantwoorde wijze laten genieten van het buitenleven. Met een T-shirt van biologisch katoen laat jij zien dat je het hiermee eens bent!
 
The Fjällräven way
Toen de Zweedse Ake Nordin in 1960 geen goede rugzak kon vinden is hij zelf maar een gaan maken. Op 14-jarige leeftijd ontwierp hij zijn eigen rugzakframe. Dit zou het begin zijn van Fjällraven. Tien jaar later stichtte hij zijn bedrijf. Inmiddels is Fjällräven al meer dan 50 jaar een vak apart in de outdoorwereld. Het assortiment loopt nu uiteen van kleding, tenten en zelfs jachtuitrusting. Fjällräven heeft een richtlijn voor de werkwijze op het gebied van duurzaamheid. Ze kopen verantwoord in en zorgen er voor dat producten herleidbaar zijn. Hierdoor weet jij precies wat je koopt!
 
Zomer en Winter
Functionele shirts van een wol en synthetische mix drogen snel. Bovendien zorgen ze dat vocht van de huid word weg getransporteerd. Hierdoor blijf jij straks comfortabel en droog. Draag je shirt in de zomer, of gebruik hem als lekkere onderlaag in de winter. Door het duurzame ontwerp en tijdloze design kun jij jaren genieten van je T-shirt!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!