Het is bij ons drukker dan normaal. Hierdoor kan de bezorging van je pakket langer duren.
Winkelen op afspraak. Begin je avontuur goed, laat je adviseren door een expert.
Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Fjällräven Sten kleding

Fjällräven Sten kleding

Verwacht bij de Sten kleding van Fjällräven praktische producten. Functionaliteit staat voorop. Ben je op zoek naar een jas voor tijdens een wandeling in de bergen, of een tussenjas voor de Nederlandse zomer? Fjällräven heeft voor jou de oplossing. Meer informatie
Functionaliteit
Fjällräven staat bekend om de functionaliteit en duurzaamheid van hun outdoorproducten. Let op details als verstevigde schouders voor als je veel met een rugzak op pad bent, of kinbescherming als je jouw jas altijd haastig dichtritst. De Sten kleding van Fjällräven is door het mooie, minimalistische design geschikt voor zowel bosavonturen als citytrips.
 
Materialen
Fjällräven is veel bezig met het recyclen van stoffen en draagt zo bij aan een duurzame wereld. Zo tref je bij de kleding onder andere gerecycled polyester aan. Een eigen en duurzaam ontwikkelde stof van Fjällräven is G-1000. De stof is gemaakt van polyester en katoen en behandeld met Greenland wax, waardoor het een ideale outdoorstof is. G-1000 is waterafstotend, winddicht, ventilerend, mugdicht en biedt uv-bescherming. De Sten kleding van Fjällräven draag je dus met een goed geweten!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!