Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Fjällräven Skogso jassen

Fjällräven Skogso jassen

De Skogso jassen van Fjällräven zijn functionele outdoorjassen met een moderne look. Zo kun je deze jassen zowel in de bergen als in hippe steden dragen.  Meer informatie
Kies voor een winterjack met een vulling van G-Loft voor de koudere bestemmingen. Of een lichtgewicht jack van G-1000 bij een behaaglijker klimaat.
 
Innovatieve stoffen: G-Loft en G-1000
Fjällräven heeft verschillende materialen ontworpen voor de outdoorproducten die het merk op de markt brengt. Bijvoorbeeld het isolerende materiaal dat je zelfs tijdens een zware regenbui warm houdt: G-loft Supreme. De stof ademt gelukkig genoeg om jouw transpiratievocht weg te drijven, mocht je een sprintje willen trekken. Een andere eigen en duurzaam ontwikkelde stof van Fjällräven is G-1000. De stof is gemaakt van polyester en katoen en behandeld met Greenland wax, waardoor het een ideale outdoorstof is. G-1000 is waterafstotend, winddicht, ventilerend, mugdicht en biedt uv-bescherming.
 
 Wax je jas voor bescherming
Met behulp van de wax kies je zelf hoeveel bescherming je dejas biedt. Met meer wax is de stof dichter en beter beschermd, met minder wax blijft de stof luchtiger. Jouw Skogso jas draag je altijd en overal, en door de hoge kwaliteit kom je er niet gauw vanaf.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!