Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Fjällräven Ovik kleding

Fjällräven Ovik kleding

De Ovik-lijn van Fjällräven is vernoemd naar de bijnaam van het Zweedse plaatsje waar het avontuur van Fjällräven begon: Örnsköldsvik. Je vindt bij Vrijbuiter jassen, broeken, shirts, truien en mutsen van Fjällräven die het Ovik-insigne dragen.  Meer informatie
Alle Oviks zijn gebaseerd op Fjällräven’s G-1000 materiaal: natuurlijk wol- en katoenmelanges waarmee je jezelf optimaal beschermt tegen wind en kou terwijl het super comfortabel aanvoelt op je huid. Gebruik de Ovik-lijn als midlayer op frisse dagen en gewoon op zichzelf als het wat milder is.
 
Over Fjällräven
Elk merk heeft zo z’n eigen unieke verhaal, en dat van Fjällräven is zeker bijzonder. Het startte in 1950 met een 14-jarig jongetje dat vond dat z’n backpack niet comfortabel genoeg was en besloot daar iets aan te doen… De rest is letterlijk geschiedenis: inmiddels staat Fjällräven voor onvervalste Scandinavische topkwaliteit en design en zijn de tassen, kleding en accessoires van dit Zweedse outdoormerk niet meer uit het straat- en outdoorbeeld weg te denken. ‘s Zomers én ‘s winters.
 
Combineren is mogelijk
Eén ding hebben alle Ovik kledingstukken met elkaar gemeen: je combineert ze fantastisch met je dagelijkse outfit, onderweg naar je werk of gewoon tijdens een frisse wandeling in de buurt. Je vindt ze daarom bij ons voor iedereen en elk buitenavontuur.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!